MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Benzile de 3400-3600Mhz vor putea fi utilizate pentru comunicatii mobile

"La Conferinta Mondiala a Radiocomunicatiilor s-a decis ca benzile de 3400 - 3600 Mhz, folosite acum doar pentru comunicatii la punct fix, vor putea fi folosite si pentru comunicatii mobile. Vom analiza în perioada urmatoare care este modalitatea cea mai potrivita de a extinde modul de utilizare a spectrului de frecvente în aceste benzi astfel încat atat operatorii, cat si utilizatorii sa poata beneficia din plin de posibilitatile deschise de aceasta decizie", a declarat Dan Georgescu, presedintele ANRCTI, prezent astazi la încheierea Conferintei Mondiale a Radiocomunicatiilor, organizata de Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor (UIT), la Geneva, în perioada 22 octombrie – 16 noiembrie 2007.

Agenda conferintei de la Geneva a fost foarte complexa si extinsa, printre subiectele importante numarandu-se identificarea unor noi resurse de spectru pentru comunicatiile mobile viitoare, în special pentru aplicatiile multimedia în banda larga, protejarea frecventelor utilizate de serviciile si sistemele folosite pentru detectarea dezastrelor naturale si reducerea efectelor acestora, cu scopul de a asigura cele mai bune conditii pentru comunicatii în caz de urgenta, precum si identificarea cerintelor de spectru pentru sistemele globale de banda larga prin satelit, care vor asigura accesul la internet în zonele slab populate sau nelocuite. Noile atribuiri de spectru pentru sistemele moderne de radiocomunicatii si revizuirile atribuirilor existente, precum si actualizarea procedurilor de lucru s-au concretizat în revizuirea si actualizarea Regulamentului UIT al Radiocomunicatiilor.

În prezent, în Romania, benzile de 3400 - 3600 Mhz sunt utilizate pentru comunicatii fixe (acces la internet), mai multi operatori avand licente de utilizare nationale si locale.

Romania este membra cu drepturi depline a UIT si detine o pozitie în consiliul UIT. Atributiile de implementare a deciziilor UIT revin ANRCTI si MCTI.

16-11-2007

Alte informatii - Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei
  StumbleUpon  ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii
  StumbleUpon  3 ani de la instalarea primului telecentru
  StumbleUpon  9,7 miliarde de minute initiate in retelele mobile de telefonie din Romania in prima jumatate a anului 2007
  StumbleUpon  Asigurarea finantarii necesare 112
  StumbleUpon  ANRCTI va efectua analizele de piata si va impune masurile de reglementare ex ante in sectorul comunicatiilor cu sprijinul Uniunii Europene prin programul Phare
  StumbleUpon  ANRCTI permite folosirea sistemelor GSM pentru comunicatii la bordul aeronavelor
  StumbleUpon  Serviciile de (re)transmisie a programelor audiovizuale – motorul de crestere al sectorului de comunicatii electronice
  StumbleUpon  ANRCTI lanseaza prima strategie de reglementare a sectorului comunicatiilor electronice din Romania
  StumbleUpon  Utilizatorii nu stiu cat platesc cu adevarat pentru serviciile de telefonie
  StumbleUpon  ANRCTI elimina tarifele pentru obtinerea certificatului de radioamator si radio profesionist

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro