MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Asigurarea finantarii necesare 112

„ANRCTI ar putea asigura finantarea suplimentara necesara functionarii sistemului 112, dar numai in conditiile in care se adopta un act normativ care sa modifice prevederile legale in vigoare referitoare la finantarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU),” a declarat Dan Georgescu, Presedintele ANRCTI, prezent astazi la o dezbatere organizata de revista Comunicatii Mobile.

Prin unificarea cu IGCTI, ANRCTI a preluat obligatia de finantare a Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta. Intre timp, operatorul SNUAU, Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), a semnalat faptul ca, din cauza evolutiei cursului leu-euro din ultimii patru ani, bugetul anual necesar functionarii SNUAU, alocat in euro, nu mai acopera costurile de functionare a sistemului, platile fiind facute in moneda romaneasca. Suplimentarea acestor fonduri se poate face numai prin adoptarea unui act normativ care sa modifice legislatia existenta care reglementeaza functionarea si finantarea SNUAU.

Proiectul de ordonanta a guvernului, avizat de ANRCTI inca din luna iulie, prevede si faptul ca finantarea 112 se va face in viitor integral de la bugetul de stat. Astfel ANRCTI ar urma sa redirectioneze catre bugetul de stat sumele necesare finantarii 112. „ANRCTI sustine finantarea SNUAU prin bugetul statului, pentru ca este vorba de un serviciu de interes national,” a mai mentionat Dan Georgescu.

In ceea ce priveste localizarea apelantului la 112, presedintele ANRCTI a declarat astazi ca a discutat cu toate partile implicate in functionarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta, respectiv Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si operatorii de telefonie, si a constatat disponibilitatea tuturor celor implicati de a solutiona in cel mai scurt timp problema ridicata de Comisia Europeana.

29-11-2007

Alte informatii - Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei
  StumbleUpon  ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii
  StumbleUpon  3 ani de la instalarea primului telecentru
  StumbleUpon  9,7 miliarde de minute initiate in retelele mobile de telefonie din Romania in prima jumatate a anului 2007
  StumbleUpon  ANRCTI va efectua analizele de piata si va impune masurile de reglementare ex ante in sectorul comunicatiilor cu sprijinul Uniunii Europene prin programul Phare
  StumbleUpon  ANRCTI permite folosirea sistemelor GSM pentru comunicatii la bordul aeronavelor
  StumbleUpon  Benzile de 3400-3600Mhz vor putea fi utilizate pentru comunicatii mobile
  StumbleUpon  Serviciile de (re)transmisie a programelor audiovizuale – motorul de crestere al sectorului de comunicatii electronice
  StumbleUpon  ANRCTI lanseaza prima strategie de reglementare a sectorului comunicatiilor electronice din Romania
  StumbleUpon  Utilizatorii nu stiu cat platesc cu adevarat pentru serviciile de telefonie
  StumbleUpon  ANRCTI elimina tarifele pentru obtinerea certificatului de radioamator si radio profesionist

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro