MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - SIVECO
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Expertiza romaneasca in integrarea de software este nominalizata la nivel international

Recent, s-a incheiat procesul de analiza si selectie a principalilor candidati inscrisi in competitia "IT Europa Awards”, ce isi va desemna castigatorii in luna februarie, la Frankfurt.

In urma deliberarilor specialistilor europeni ai competitiei, SIVECO Romania se afla pe lista finalistilor in dubla calitate: pe de-o parte, ca dezvoltator de software, la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a solutiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanta.

De asemenea, compania romaneasca a obtinut nominalizarea ca finalista la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educational Informatizat (SEI) in Romania.

Factorii principali care au determinat calificarea SIVECO Romania in finala au tinut deopotriva de atributele functionale ale solutiilor si de elementele de noutate pe care le implica.

Solutia SIVECO Applications, dezvoltata de SIVECO Romania si propusa in concurs drept o solutie reprezentativa pentru competenta casei romanesti de software in domeniul aplicatiilor informatice de mare anvergura, a intrunit voturile membrilor juriului si s-a calificat pentru marea finala.

“Aceasta decizie reprezinta un semnal important ca produsele marca SIVECO sunt valoroase si au atras atentia expertilor europeni prin beneficiile pe care le aduc utilizatorilor lor. Este stiut ca rigorile unei astfel de competitii sunt foarte mari. Avem incredere in avantajele competitive pe care le asigura solutiile noastre si suntem hotarati sa castigam de fiecare data pariul cu performanta”, a declarat Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO Romania.

"IT Europa Awards", competitie care recompenseaza producatorii si distribuitorii de software cu performante notabile in dezvoltarea si livrarea de produse informatice, reune?te in etapa finala nu mai putin de 49 de companii din 16 tari. Castigatorii competitiei vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IT Europa, ce se va desfasura la Frankfurt in data de 7 februarie.

Avand o activitate sustinuta in sfera proiectelor informatice de calibru international, SIVECO Romania si-a consolidat reputatia de integrator european de solutii software pentru companiile mari si mijlocii. Prezentarea cazului de succes Congaz SA, care a fundamentat expertiza SIVECO Romania in zona solutiilor pentru intreprinderi, a intrunit conditiile necesare calificarii in faza superioara a competitiei, alaturi de Controlware Communications din Germania, IBA Group din Belarus si Keystone Computer Group Ltd. din Marea Britanie.

Implementarea SIVECO Applications la o societate de talia CONGAZ SA constituie o referinta importanta pentru expertiza SIVECO Romania in informatizarea intreprinderilor. Domeniul distributiei si comercializarii gazelor naturale in care exceleaza CONGAZ SA implica o mare complexitate a procesului de informatizare, raspundere pe care dezvoltatorul roman de software ?i-a asumat-o cu succes.

“Prin utilizarea sistemului informatic SIVECO Applications, CONGAZ SA si-a atins unul din principalele obiective organizationale: eficientizarea activitatilor din cadrul companiei, atat prin cresterea calitatii serviciilor, cat, mai ales, prin folosirea economica si controlata a resurselor umane si materiale. Aceasta schimbare benefica in abordarea afacerii noastre a fost, in mod consistent, sprijinita de buna colaborare cu specialistii SIVECO Romania si de reusita implementarii SIVECO Applications in compania noastra” declara Augustin OPREA, Director General, CONGAZ SA.

24-01-2008

Alte informatii - SIVECO
  StumbleUpon  Pentru a sustine planurile de business pentru 2008, echipa SIVECO Romania va creste prioritar pe partea de programare, management de proiect si vanzari
  StumbleUpon  SIVECO Romania, cea mai importanta casa romaneasca de software, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 70 milioane dolari
  StumbleUpon  Instrumentele informatice atrag elevii spre procesul didactic, implicandu-i creator in studiu
  StumbleUpon  SIVECO Romania este un nume consacrat al IT-ului romanesc si un echivalent pentru „softul romanesc care conteaza” pe plan international
  StumbleUpon  Poti invata Matematica din povesti?
  StumbleUpon  Cursul Intel®Teach - Instruirea in societatea cunoasterii ia amploare in Romania
  StumbleUpon  Romanii la ONLINE EDUCA BERLIN - cea mai prestigioasa reuniune europeana a expertilor în eLearning
  StumbleUpon  EduCreativ primeste Premiul de Excelenta la Conferinta Nationala de Învatamânt Virtual
  StumbleUpon  Tinerii informaticieni sunt invitati sa se inscrie la cea de-a V-a editie a programului de pregatire de performanta in informatica .campion 2008
  StumbleUpon  Implementarea tehnologiilor moderne în educatie si cercetare

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro