MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - SIVECO
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

SIVECO Romania, cea mai importanta casa romaneasca de software, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 70 milioane dolari

SIVECO Romania, cea mai importanta casa romaneasca de software, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 70 milioane dolari, cu peste 65% mai mare fata de 2006.

Pentru 2008, conducerea companiei estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, urmand tendintele ultimilor ani.

O parte importanta a profitului obtinut va fi reinvestita in activitati de cercetare – dezvoltare.

Astfel, SIVECO Romania face pasi decisivi in directia atingerii obiectivelor sale de business pentru urmatorii 3 ani, si anume dublarea valorii de piata a companiei. Acest deziderat este posibil prin construirea si implementarea unei strategii coerente si competitive care sa aduca SIVECO pe pozitia de integrator software regional, iar, pe termen lung, lider la nivel european.

SIVECO Romania si-a castigat deja si consolidat pozitia de furnizor de solutii de eInclusion la nivel national si international, implicandu-se constant in proiecte majore de informatizare care asigura accesul nediscriminatoriu la solutii de eLearning, eHealth, eAgriculture, eBusiness.

„Parteneriatele pe care le dezvoltam, atat la nivel national cat, mai ales, la nivel global, reprezinta o dovada in plus a maturitatii noastre ca si organizatiei. Consideram ca modelul nostru de business trebuie dezvoltat cu ajutorul partenerilor, atat in cadrul proiectelor locale cat si al celor internationale”, apreciaza Florin Ilia, VP Business Development al SIVECO Romania.

„Suntem intr-o etapa in care evolutia nu se mai face prin acumulari ci prin salturi calitative. Ne vom concentra eforturile in directia proiectelor cu un anumit statut, la care participarea in consortiu devine deseori obligatorie – cel mai bun rezultat final fiind garantat prin reuniunea unor expertize valoroase in domenii complementare ce reprezinta diverse laturi ale aceluiasi proiect”, declara Irina Socol, Presedinte&CEO, SIVECO Romania.

Pentru 2008, compania isi propune consolidarea pozitiei de important exportator de know-how si de partener de incredere in derularea de proiecte informatice de mare anvergura la nivel international si, implicit, cresterea notorietatii internationale a brand-ului SIVECO.

„Extinderea internationala a afacerilor noastre in tari din spatiul CIS, Orientul Apropiat si Africa este doar la inceput. Sunt sigura ca in anul 2008 vom incepe o adevarata ofensiva internationala. Fara a parasi piata romaneasca, ce continua sa detina un potential impresionant, ne orientam catre exportul de know-how in dezvoltarea de proiecte informatice complexe pe cat mai multe piete externe, acolo unde exista similitudini si putem valorifica la maxim expertiza castigata la nivel national”, spune Irina Socol.

Studiile de piata elaborate de International Data Corporation (IDC) plaseaza SIVECO Romania pe pozitii de top, atat pe piata de solutiie EAS (Enterprise Application Software) din Romania, cat si pe cea de servicii IT.

Conform celor mai recente rezultate, SIVECO Romania detine o cota de 21,2% din piata locala de EAS, fiind liderul caselor romanesti furnizoare de solutii de afaceri, si 9,7% din piata locala de servicii IT.

21-01-2008

Alte informatii - SIVECO
  StumbleUpon  Pentru a sustine planurile de business pentru 2008, echipa SIVECO Romania va creste prioritar pe partea de programare, management de proiect si vanzari
  StumbleUpon  Expertiza romaneasca in integrarea de software este nominalizata la nivel international
  StumbleUpon  Instrumentele informatice atrag elevii spre procesul didactic, implicandu-i creator in studiu
  StumbleUpon  SIVECO Romania este un nume consacrat al IT-ului romanesc si un echivalent pentru „softul romanesc care conteaza” pe plan international
  StumbleUpon  Poti invata Matematica din povesti?
  StumbleUpon  Cursul Intel®Teach - Instruirea in societatea cunoasterii ia amploare in Romania
  StumbleUpon  Romanii la ONLINE EDUCA BERLIN - cea mai prestigioasa reuniune europeana a expertilor în eLearning
  StumbleUpon  EduCreativ primeste Premiul de Excelenta la Conferinta Nationala de Învatamânt Virtual
  StumbleUpon  Tinerii informaticieni sunt invitati sa se inscrie la cea de-a V-a editie a programului de pregatire de performanta in informatica .campion 2008
  StumbleUpon  Implementarea tehnologiilor moderne în educatie si cercetare

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro