MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

MaxCAD a castigat licitatia publica organizata de CITON pentru achizitia a 16 licente Autodesk Inventor Series 2008 si 2 licente AutoCAD Revit Structure. CITON, Sucursala de Inginerie Tehnologica pentru Obiective Nucleare, a realizat proiectarea unitatilor 1 si 2 de la Cernavoda precum si a altor obiective de investitii folosind produse Autodesk implementate de resellerul autorizat Autodesk, firma MaxCAD. Recent CITON a achizitionat licente suplimentare pe care le va utiliza în activitatea de proiectare.

„Colaborarea cu firma MaxCAD ne-a convins de profesionalismul expertilor sai în proiectarea asistata. Astfel, echipa noastra de proiectanti a avut prilejul sa se formeze în cele mai noi tehnologii Autodesk pentru a mentine standardele înalte de calitate impuse de specificul proiectelor noastre”, a mentionat domnul Sabin Donos, IT manager CITON.

Pentru a micsora timpul de raspuns la problemele aparute în santier pe parcursul realizarii lucrarilor si pentru pregatirea noilor proiecte CNE Cernavoda, sucursala de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare a trecut la proiectare specializata 3D. Anul trecut, CITON a achizitionat prin firma MaxCAD licente Autodesk Inventor Professional 11 si AutoCAD Mechanical 2007 pentru proiectarea mecanica; AutoCAD Revit Architecture Suite pentru a-si completa gama de aplicatii necesare în proiectarea de arhitectura si constructii; licente Autodesk Building Sytems 2007 pentru proiectarea instalatiilor si Autodesk Civil 3D 2007 pentru infrastructura.

Aplicatiile au fost achizitionate împreuna cu abonamente de subscriptie aferente fiecarei licente prin care beneficiaza de urmatoarele versiuni ale aplicatiilor aparute ulterior achizitiei si multe alte beneficii. Implementarea noilor solutii de proiectare a fost realizata prin instalarea softurilor de catre expertii MaxCAD la sediul CITON si organizarea de cursuri de instruire autorizate.

În luna decembrie a anului trecut, expertul în Autodesk Inventor al firmei MaxCAD, ing. Razvan Stancu, a sustinut la sediul CITON un curs custom avansati la care au participat 12 utilizatori din cadrul companiei. Cursul s-a axat pe rezolvarea practica a situatiilor specifice cu care s-au confruntat proiectantii.

Ca urmare a performantelor înregistrate de-a lungul timpului, CITON a fost recunoscut de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) ca singura organizatie din Romania care poate realiza proiecte si alte categorii de servicii pentru domeniul nuclear. Regia colaboreaza la înalte standarde de calitate în proiecte ample de proiectare si inginerie a centralelor nucleare si clasice cu parteneri bine cunoscuti din tara si din strainatate, cum ar fi: AECL - Canada, Ansaldo Impianti - Italia, General Motors - SUA, P.E.C. si A.C.B. - Franta etc.

22-01-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro