MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate

MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk si Centru de Instruire Autorizat Autodesk, anunta relansarea site-ului web www.MaxCAD.ro. Cu un nou nivel de interactivitate, site-ul invita vizitatorii sa completeze formulare de contact online pentru: Suport tehnic, Training sau Cerere oferta.

www.MaxCAD.ro este organizat în sectiuni de interes pentru inginerii proiectanti cu informatii utile despre produsele software din portofoliul MaxCAD – softurile de proiectare Autodesk pentru domeniile: arhitectura, instalatii, constructii, infrastructura si mecanica si softurile complementare dezvoltate de CadApps Australia si StudioArs Croatia pentru proiectare in infrastructura.

Cele mai importante sectiuni ale site-ului sunt: Produse (cu functionalitatile solutiilor oferite), Noutati (stiri despre utilizatorii soft-urilor de proiectare asistata de calculator, evenimente de interes etc.), Studii de caz (sunt descrise proiecte realizate cu software Autodesk si complementar), Suport tehnic (contine informatii tehnice referitoare la produsele oferite), Training (cuprinde programul cursurilor care se vor desfasura in urmatoarele 3 luni, un sumar al fiecarui curs, precum si un formular de înscriere).

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniul CAD, va invitam sa va înregistrati la Newsletter-ul nostru ?i veti primi pe email toate articolele care vor fi postate pe site.

Accesati acum site-ul www.MaxCAD.ro pentru a va convinge de utilitatea informatiilor continute.

21-01-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro