MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - EBS Romania
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Un an plin de realizari pentru compania clujeana de softare EBS Romania

Grupul EBS, pozitionat pe piata romaneasca si internationala de profil ca si ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT / economice, are in prezent peste 180 de angajati, un portofoliu solid de clienti si o cifra de afaceri de aproximativ 3,49 milioane de Euro (inregistrand o crestere de 25% fata de anul predecent).

Din cifra de afaceri realizata pe 2007, 36% provine din vanzarile de pe piata interna, iar 64% din vanzarile de pe piata externa. In totalul cifrei de afaceri 30% reprezinta partea de servicii iar 70% partea de dezvoltare de software. Rata profitului este de 21% din cifra de afaceri.

EBS Romania este activa pe piata internationala ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Divizia de Nearshore are in portofoliu de clienti nume mari de pe piata precum: BMW, Daimler, Lexware, Hansalog, Haufe Medien, GIP, Benteler.

Pe piata romaneasca EBS ofera sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial. Dintre companiile care au optat pentru Clarvision ERP amintim: Mecanica Codlea – Codlea, Magic Systems – Brasov, Soceram – Doicesti, Metabet – Pitesti, Adiss – Baia Mare, Traian – Pitesti, Grup Metalicplas – Dej, Nordtour – Botosani, Asco Tools – Codlea, Montana MG – Campulung Muscel, Aviva – Sighetu Marmatiei, Braco – Bucuresti, Grup Elmet – Bucuresti. In cursul anului trecut 30 de companii au optat pentru pachetul software Clarvision, ceea ce a dus la depasirea pragului de 100 de clienti.

2007 a insemnat pentru EBS Romania si intrarea pe piata germana cu sistemul software integrat Clarvision ERP. Primul client, Universitatea de Stiinte Aplicate pentru Tehnica si Economie, a finalizat cu success proiectul de implementare astfel incat sistemul Clarvison ERP se afla in productie.

In 2007 compania clujeana a reusit sa se pozitioneze tot mai bine si pe piata serviciilor adiacente informatice de tipul suportului si administrarii la distanta a unor sisteme informatice. Printre proiectele notabile derulate se numara productia de prelucrare logica a buletinului oficial al statului Luxemburg si pregatirea de tipar a publicatiilor Bancii Central Europene din Frankfurt.

“Dorim ca in 2008 sa crestem eficienta si rentabilitatea intregii noastre activitati prin optimizarea proceselor de productie software, prin crestera aportului de servicii BPO la cifra de afaceri a grupului, precum si prin ridicarea nivelului pregatirii profesionale a intregii echipe EBS. Ne propunem sa obtinem o crestere a numarului de clienti Clarvision cu 35% fata de 2007, concomitent cu o crestere generala a cifrei de afaceri de 20%.” – Daniel METZ, Director General.

31-01-2008

Alte informatii - EBS Romania
  StumbleUpon  EBS Romania prezinta la SoftTrade în Timisoara produsele Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
  StumbleUpon  Sistemul Clarvision ERP castiga increderea unor noi clienti
  StumbleUpon  100 de producatori industriali au achizitionat Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
  StumbleUpon  10 clienti noi pentru EBS Romania in doar 2 luni
  StumbleUpon  Sistemul Clarvision ERP implementat cu succes la RG HOLZ
  StumbleUpon  EBS Romania se alatura companiei IBM in vederea implementarii de solutii "Built on IBM Express Advantage"
  StumbleUpon  EBS Romania si-a reinnoit pentru al doilea an consecutiv statutul de Microsoft Certified Partner
  StumbleUpon  O noua versiune demo a sistemului Clarvision ERP este disponibila pentru descarcare
  StumbleUpon  Inca o implementare finalizata cu succes a sistemului Clarvision ERP
  StumbleUpon  EBS, pe locul 22 in top 100 "Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" editat de publicatia Capital

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro