MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - BitDefender
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

BitDefender iti ofera online posibilitatea scanarii gratuite a sistemului

BitDefender anunta ca solutia sa de securitate IT disponibila gratuit online, BitDefender OnlineScanner, beneficiaza acum, pe langa modulul Antivirus si de posibilitatatea detectiei amenintarilor spyware, precum si de un nou design al interfetei.

Incorporand motoarele de scanare care permit detectarea de virusi si spyware si apoi dezinfectarea fisierelor, BitDefender OnlineScanner este o solutie de scanare la cerere disponibila pe site-urile BitDefender. Solutia gratuita este bazata pe aceeasi tehnologie ca si BitDefender Antivirus 2008, produs considerat de catre marile organizatii de testare (Virus Bulletin, Av Test, AV Comparatives etc) a fi unul dintre cele mai de incredere la nivel mondial.

BitDefender OnlineScanner este compatibil cu Microsoft® Internet Explorer 6 si versiuni mai recente, atat pe Windows XP, cat si pe Vista si ofera nu doar detectia, ci si inlaturarea virusilor si a fisierele spyware. Solutia este disponibila tuturor celor care viziteaza site-urile BitDefender si poate veni in completarea oricarui produs antivirus instalat deja in sistemul utilizatorului.

“Cu noua versiune BitDefender OnlineScanner am vizat imbunatatirea experientei utilizatorului si cresterea nivelului de protectie pe care solutia il poate oferi. Actualizarea cu noile semnaturi de virusi se va realiza automat, ceea ce face din aceasta aplicatie o unealta eficienta pentru evaluarea in orice moment a statusului securitatii sistemelor. In plus, rapoartele scanarilor vor putea fi exportate, pentru analize ulterioare”, a declarat Bogdan Dumitru, CTO BitDefender.

Produsul poate fi incorporat in orice site, de catre orice partener sau utilizator BitDefender. Pentru ca site-ul dvs sa poata oferi gratuit vizitatorilor sai posibilitatea utilizarii unei solutii de securitate performanta, va invitam sa accesati: www.bitdefender.com/site/Online/.

BitDefender OnlineScanner scaneaza doar la cerere sistemele pentru virusi si spyware aflati deja in baza de semnaturi. Pentru protectie proactiva completa, inclusiv impotriva posibilelor viitoare amenintari informatice, BitDefender va recomanda sa utilizati versiunile comerciale ale solutiilor sale de securitate IT.

13-02-2008

Alte informatii - BitDefender
  StumbleUpon  BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online
  StumbleUpon  Solutiile de securitate BitDefender pentru companii seteaza noi standarde in industrie
  StumbleUpon  BitDefender aloca peste 150.000 EUR pentru promovarea la CEBIT
  StumbleUpon  Predictiile BitDefender pentru 2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro