MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA

ASCENTA, divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, va realiza pana la sfarsitul lunii februarie o extensie a solutiei software pentru managementul creditarii la Credit Europe Bank. Noile module vor permite automatizarea proceselor de creditare pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, pe baza scorurilor obtinute de fiecare client.

Aplicatia pentru procesul de aprobare a creditelor a fost implementata de ASCENTA in sistemul informatic al bancii in perioada aprilie - octombrie 2007. Extensia care urmeaza sa fie integrata in solutia livrata are ca scop acoperirea unor noi nevoi de business. Solutia implementata este usor configurabila, avand la baza platforma IBM Content Manager.

“Finantarea IMM-urilor este o activitate costisitoare daca nu creezi procese de lucru automatizate. Ca urmare a acestei realitati, Credit Europe Bank (Romania) S.A. a dezvoltat si urmeaza sa lanseze un nou Model de Decizie de Creditare pentru IMM-uri, bazat pe o noua abordare, in care sunt centralizate toate interactiunile clientului privind aprobarea dosarelor de credit. Acest proiect are ca finalitate eficientizarea activitatilor legate de relatia bancii cu clientii IMM. Asta inseamna birocratie mai putina, simplitate in evaluarea dosarelor, garantii flexibile si corelate cu riscul clientului, timpi de raspuns mai scurti, avantaje pe care clientii nostri le vor simti in curand", a declarat Dl. Mustafa CAVUSOGLU, Director Departament de Marketing IMM-uri, Credit Europe Bank.

In conformitate cu strategia de dezvoltare a bancii, sistemul informatizat va face ca procesul de acordare a creditelor sa ia in considerare nevoile clientilor, precum si puterea financiara a acestuia, bunurile si capacitatea totala a companiei. Procesele vor fi mai usor de controlat, iar riscul operational va fi diminuat fata de operatiunile standard. Aplicatia permite un nivel inalt de comunicare intre angajati, iar informatiile circula mai simplu de la un utilizator la altul.

“Reusita unui proiect de o asemenea complexitate se datoreaza si experientei consultantilor ASCENTA in domeniul financiar-bancar, care sunt familiarizati cu procesele interne dintr-o banca si sunt astfel capabil sa aduca valoare adaugata solutiei implementate. Un alt factor de succes a fost rapida omogenizare a echipei de proiect - client-furnizor, reusind astfel sa raspundem in proportie de 100% cerintelor de business ale clientului”, a adaugat Emanuel Oana, Financial Sector Manager, ASCENTA.

04-02-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
  StumbleUpon  Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
  StumbleUpon  INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
  StumbleUpon  ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
  StumbleUpon  25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro