MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - R&M
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

R&M prezinta dispozitivul miniatural Venus destinat proiectelor majore de infrastructura de fibra optica

R&M prezinta noul Venus FML Box, un distribuitor miniatural destinat conexiunilor realizate pe suport de fibra optica. Acesta completeaza seria de solutii Venus furnizate de R&M pentru realizarea infrastructurilor broadband de tipul Fiber-To-The-Building (FTTB) si Fiber-To-The-Home (FTTH), asigurand un grad sporit de securitate legaturilor pe fibra optica.

Producatorul elvetian de echipamente pasive de retea Reichle & De-Massari (R&M, www.rdm.com) propune operatorilor de retele un produs special proiectat pentru a sustine punctele de tranzitie in infrastructurile de telecomunicatii din cadrul cladirilor comerciale sau din zonele rezidentiale. Cu ajutorul lui Venus FML, operatorii isi vor putea extinde infrastructura de fibra optica de la sufrafata la un cost redus de instalare, beneficiind de un sistem avansat de distributie. Atat aspectul financiar, dar mai ales cel calitativ sunt factori decisivi in instalarea retelelor broadband pentru distributia de servicii superioare, precum IPTV.

Segmentul final al unei conexiunii pe fibra optica pana la sediul abonatului solicita cerinte specifice distribuitoarelor miniaturale. Componentele acestora trebuie sa fie, in special, rezistente si modulare, putand fi supuse unor conditii climatice nefavorabile. Astfel, carcasa dispozitivului Venus este realizata dintr-un material plastic extrem de rezistent, testat si adoptat la nivel international in cadrul retelelor de telefonie clasica pe cablu de cupru. Distribuitorul Venus FML se poate monta usor si rapid pe zidurile cladirilor fara a ocupa mult spatiu, avand un aspect discret si fiind recomandat in instalarile unde conditiile atmosferice sunt dificile.

Portofoliul R&M include si modelul anterior Venus FLA, varianta de dimensiuni mai mari a distribuitorului de fibra optica. Acesta poate contine pana la 72 de jonctiuni de fibre optice sau 12 fibre conectorizate, putand fi utilizat si in instalari hibride, acolo unde se conecteaza abonati si pe linii de cupru fiind nevoie in consecinta de distributie pentru astfel de cabluri in cadrul aceluiasi dispozitiv.

Noul Venus FML poate conecta pana la patru terminatii de fibra optica si asigura respectarea unei raze de curbura de 40 de milimetri, garantand astfel integritatea fibrelor si calitatea transmisiei. Distribuitorul este compatibil cu o gama larga de conectori: E-2000*, SC, FC si ST, E-2000* Compact, SC Compact si LC Duplex.

in dezvoltarea produsului s-a acordat o importanta deosebita protectiei complete a fibrelor optice. Astfel, punctele de prindere au fost plasate pe bazele exterioare, interiorul cutiei fiind ferit de praf atunci cand dispozitivul se monteaza pe peretii cladirilor. Conexiunile nu trebuie intrerupte atunci cand se doreste mutarea sau desprinderea temporara a echipamentului. Legaturile si imbinarile din interior sunt protejate si de un invelis transparent suplimentar. Acesta poate fi sigilat in doua puncte pentru a se garanta integritatea conexiunilor.

Carcasa exterioara intruneste toate cerintele de protectie conform standardului IP54, prin urmare, este exclusa posibilitatea infiltrarii prafului si a stropilor de apa. Unghiul larg de deschidere de 130 de grade si santurile pentru o inchidere fixa (de tipul "snap-in") inlesnesc accesul in interior si implicit, instalarea si mentenanta dispozitivului.

Produsele din seria Venus sunt indicate pentru orice tip de conditii atmosferice. Carcasele sunt realizate dintr-un material ASA (acrylonitrile styrene acrylate) stabilizat UV. Acest tip de plastic mai este utilizat in industria auto, in productia echipamentelor sportive si in diverse tipuri de instalatii. Materialul este foarte rezistent la schimbarile meteorologice, impotriva uzurii si albirii pentru o perioada de cel putin 20 de ani. Totodata, acest plastic rezista atat la impact si zgarieturi, cat si la temperaturi ridicate, in intervalul cuprins intre -40°C si + 85°C.

04-02-2008

Alte informatii - R&M
  StumbleUpon  R&M lanseaza microsplitter-ul RMS45 pentru partajarea eficienta a sistemelor de cablare existente
  StumbleUpon  Martin Reichle, CEO R&M viziteaza Romania la un an de la inaugurarea biroului de reprezentanta
  StumbleUpon  Reichle & De-Massari a prezentat conceptul de 99,999 la suta disponibilitate a retelelor la Ziua Comunicatiilor
  StumbleUpon  Reichle & De-Massari (R&M) inaugureaza reprezentanta din Romania

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro