MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe

Cristian Dumitrescu, presedintele A&C International, a anuntat ca cedeaza distributia de software Autodesk în favoarea distribuitorului european, Man and Machine, pentru a se implica în vanzari directe ca actionar al firmei MaxCAD, reseller autorizat Autodesk. Compania germana Man and Machine Group este unul dintre distribuitorii importanti de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa.

Dupa experienta de peste 15 ani în relatia directa cu utilizatorii aplicatiilor software Autodesk, continuarea acestui business ca reseller permite valorificarea experientei acumulate de Cristian Dumitrescu pe parcursul acestor ani în piata de proiectare asistata de calculator.

MaxCAD este resellerul Autodesk cu cea mai buna expertiza tehnica, care realizeaza implementari de valoare pentru clientii sai, fiind acreditat pentru toate produsele Autodesk si alte aplicatii complementare de succes. „Voi investi în MaxCAD experienta mea de peste 17 ani în business-ul Autodesk si consider ca, alaturi de echipa de experti tehnici experimentati ai MaxCAD, vom avea un aport semnificativ în vanzarile de software Autodesk. Avem în vedere unele schimbari de strategie, mutarea într-un nou sediu, extinderea echipei si a portofoliului de solutii MaxCAD”, a mentionat Cristian Dumitrescu completand: „Interesul meu este sa ma implic acum în vanzari directe, de aceea doresc sa preiau pachetul majoritar al firmei MaxCAD alaturi de cei doi manageri: inginerii Florin Balcu si Dana Truta. Colaborarea cu Man and Machine va continua în calitate de reseller”.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD ofera cele mai bune servicii de implementare, consultanta si training din piata pentru toate domeniile de proiectare, specialistii MaxCAD fiind cei mai bine pregatiti din punct de vedere tehnic pentru a sustine proiectantii în propriile proiecte.

„Avem oameni pregatiti pentru fiecare domeniu de proiectare, oameni care au capacitatea de a ajuta inginerii proiectanti, arhitectii, în implementarea si utilizarea ulterioara cu succes a aplicatiilor specializate în proiectele proprii. Practic, noi oferim nu numai consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii, aplicatii software performante, dar si instruire acreditata, suport tehnic ulterior pentru ca utilizatorii finali sa valorifice fara pierdere de timp softurile din portofoliul MaxCAD”, Florin Balcu, director general MaxCAD.

08-02-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro