MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii

La incheierea anului financiar 2007 firma MaxCAD a anuntat cresterea vanzarilor la 2,5 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent. Vanzarile au inregistrat o evolutie surprinzatoare pe pietele proiectarii specializate din domeniul infrastructurii cu aplicatia AutoCAD Civil 3D (cresteri de 130%), a aplicatiei specializate de proiectare mecanica Autodesk Inventor Series (peste 75%), iar solutiile specializate de GIS au inregistrat o crestere de peste 85%.

„Am remarcat anul acesta preferinta pietei de proiectare pentru solutiile complete pe care le oferim. Strategia noastra este de a oferi valoare proiectantilor prin consultanta pentru alegerea solutiei potrivite, solutii performante, training si suport tehnic pentru utilizarea eficienta a aplicatiilor. Avand in vedere evolutia pietei careia ne adresam, estimam pentru anul 2008 o crestere cu circa 40% a vanzarilor de aplicatii specializate si a serviciilor de consultanta si training pe care le oferim”, a declarat Florin Balcu, director general MaxCAD.

MaxCAD realizeaza un procent substantial din totalul vanzarilor de software Autodesk in Romania datorita capacitatii de a extinde oferta de aplicatii Autodesk cu aplicatii complementare, a serviciilor de consultanta si training, oferind astfel solutii complete pentru arhitecti si inginerii proiectanti. Clientii MaxCAD sunt din toata tara, de la Cluj, Zalau la Constanta, Timisoara sau Piatra Neamt, indeosebi din Bucuresti si imprejurimi... Anul trecut, MaxCAD a derulat primul Road Show de prezentare a solutiilor in cele mai importante centre din tara.

Piata a recunoscut necesitatea si calitatea serviciilor de training si consultanta oferite de expertii MaxCAD, valoarea acestora inregistrand o dublare fata de 2006. Numarul de certificate acordate in 2007 de centrul de instruire autorizat Autodesk a depasit 150 de certificate recunoscute international.

Evolutia MaxCAD pentru softurile dedicate pietei de infrastructura se datoreaza in primul rand situatiei actuale a pietei, cand proiectele de drumuri sunt vizibil o prioritate nationala. Apoi, ca reseller autorizat Autodesk pentru aplicatia AutoCAD Civil 3D, MaxCAD ofera valoare adaugata pentru proiectantii de drumuri prin aplicatiile complementare Advanced Road Design pentru proiectarea drumurilor, Canalis pentru sisteme de canalizari si Hydra pentru amenajari hidro. Prin aceste aplicatii MaxCAD vine in intampinarea necesitatilor clientilor de a oferi solutii complete de proiectare specializata.

„Investitia in calitatea serviciilor MaxCAD si experienta mea de peste 17 ani in business-ul Autodesk va conduce la o pozitionare clara a firmei intre cei mai importanti jucatori pe piata de proiectare asistata din Romania. Consider ca, alaturi de echipa de experti tehnici experimentati ai MaxCAD, vom continua sa avem un aport semnificativ in vanzarile de software Autodesk”, a mentionat Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD ofera cele mai bune servicii de implementare, consultanta si training din piata pentru toate domeniile de proiectare, specialistii MaxCAD fiind cei mai bine pregatiti din punct de vedere tehnic pentru a sustine proiectantii in propriile proiecte.

20-02-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro