MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA

Firma MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA de la A&C International, distribuitorul Autodesk in Romania timp de 17 ani. Odata cu schimbarea actionariatului MaxCAD, firma beneficiaza de investitii substantiale in calitate, printre acestea numarandu-se preluarea centrului specializat de training ROCADA infiintat in 1997 si dotat cu ultima tehnologie si cele mai noi aplicatii software Autodesk. Astfel, cursantii care sunt instruiti de expertii MaxCAD au acum la dispozitie spatiul cu toate dotarile necesare pentru sustinerea cursurilor la cea mai inalta calitate.

„Pentru a sustine portofoliul cel mai bogat de produse software Autodesk si complementare al firmei MaxCAD, Centrul de Instruire Autorizat Autodesk beneficiaza acum de propria sala ROCADA, cunoscuta de specialistii din domeniu. De-a lungul celor peste 10 ani de functionare, in centrul ROCADA s-au format mii de proiectanti din toata tara”, Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD si Presedinte/CEO A&C International.

Centrul de Training Autorizat Autodesk (ATC) MaxCAD este unul dintre centrele autorizate care detine cele mai multe acreditari acordate de Autodesk in Romania, pentru unele specializari fiind singurul centru sau printre putinele acreditate pentru sustinerea de programe de training CAD la noi in tara. Certificatele acordate de MaxCAD absolventilor programelor de instruire sunt recunoscute international.

Cursurile organizate de MaxCAD au un nivel inalt de specializare si profesionalism, fiind sustinute de instructorii autorizati: ing. Florin Balcu si Bogdan Stan (specialisti CAD in proiectare de infrastructura), ing. Razvan Stancu (specialist CAD in proiectare mecanica), Bogdan Matei (specialist CAD in proiectare pentru arhitectura si constructii). Expertii MaxCAD au cele mai bune cunostinte tehnice despre produse, calitati didactice si experienta practica, ei insusi fiind instruiti in diverse centre de training Autodesk din Europa.

„In cadrul centrului nostru ROCADA vom oferi in continuare instruire practica in proiectare asistata de calculator de cea mai inalta calitate. Clientilor care achizitioneaza aplicatiile software prin firma noastra le oferim discounturi speciale pentru oferta de training. Prin instruirea calificata in cadrul centrului ROCADA, proiectantii pot mari substantial productivitatea in favoarea creativitatii in proiectare, invatand sa foloseasca soft-urile la capacitatea maxima”, ing. Florin Balcu, director general MaxCAD.

19-02-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro