MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - SIVECO
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Pentru a sustine planurile de business pentru 2008, echipa SIVECO Romania va creste prioritar pe partea de programare, management de proiect si vanzari

Extinderea echipei celei mai importante case romanesti de software continua si in 2008 prin anuntarea angajarii a inca 200 de specialisti. SIVECO Romania intruneste astazi peste 700 de specialisti, cu o rata consolidata de crestere a echipei de peste 20% pe an. Pentru a sustine planurile de business stabilite la nivelul anului 2008, compania isi propune continuarea cresterii echipei sale, prioritar in zona de programare, dar si pe partea de management de proiect si vanzari.

Pentru 2008, ne-am propus extinderea afacerilor noastre la nivel international, fara a parasi insa piata locala, ce prezinta un potential impresionant si numeroase oportunitati de fructificat. Pentru sustinerea strategiei de dezvoltare la nivel de companie, ne propunem sa continuam implementarea unei politici de personal care atrage si fidelizeaza cei mai buni specialisti de pe piata, dar si tineri absolventi, dornici sa isi inceapa cariera intr-una dintre cele mai importante companii de integrare software din regiune, declara Daniela Bichir, Vice-Presedinte Resurse Umane&Calitate, SIVECO Romania.

Gama larga de probleme rezolvate de specialistii SIVECO, numarul impresionant de proiecte de succes au adus, an de an, mai multa expertiza in companie dar si un numar crescator de clienti, cu proiecte si necesitati din ce in ce mai complexe.

Compania isi concentreaza eforturile de recrutare prioritar in directia programatorilor Java, dezvoltatorilor Oracle, dar si pentru pozitiile de Project Manageri si reprezentanti comerciali, de mare importanta in evolutia viitoare a companiei. Proiectele complexe necesita specialisti cu cunostinte deja consolidate in sfera de software, dar si cu o expertiza in zona de business, mai ales pentru pozitiile ce impun coordonarea de proiecte. Cateva dintre posturile agreate pentru 2008 sunt deja anuntate pe site-ul companiei, www.siveco.ro, la sectiunea Cariere, urmand a fi actualizate cu regularitate in functie de evolutia angajarilor.

Cu o reputatie deja consolidata in mediul universitar, SIVECO este una dintre putinele companii romanesti care angajeaza in mod consecvent tineri absolventi, oferindu-le sanse reale de evolutie profesionala in cadrul organizatiei. In SIVECO, se avanseaza foarte devreme atunci cand rezultatele profesionale ale angajatului confirma o evolutie pozitiva a acestuia. Marturie stau multi colegi foarte tineri, angajati acum cativa ani ca programatori, pentru ca, acum, sa coordoneze cu succes echipe foarte mari, din pozitii de Project Manager, Directori de Departament sau de Linii de Business, declara Daniela Bichir.

Potrivit managementului de resurse umane din cadrul SIVECO, devine tot mai importanta sustinerea cresterii pe partea de business printr-o cultura organizationala puternica bazata pe o politica flexibila a resurselor umane.

18-02-2008

Alte informatii - SIVECO
  StumbleUpon  SIVECO Romania, cea mai importanta casa romaneasca de software, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 70 milioane dolari
  StumbleUpon  Expertiza romaneasca in integrarea de software este nominalizata la nivel international
  StumbleUpon  Instrumentele informatice atrag elevii spre procesul didactic, implicandu-i creator in studiu
  StumbleUpon  SIVECO Romania este un nume consacrat al IT-ului romanesc si un echivalent pentru „softul romanesc care conteaza” pe plan international
  StumbleUpon  Poti invata Matematica din povesti?
  StumbleUpon  Cursul Intel®Teach - Instruirea in societatea cunoasterii ia amploare in Romania
  StumbleUpon  Romanii la ONLINE EDUCA BERLIN - cea mai prestigioasa reuniune europeana a expertilor în eLearning
  StumbleUpon  EduCreativ primeste Premiul de Excelenta la Conferinta Nationala de Învatamânt Virtual
  StumbleUpon  Tinerii informaticieni sunt invitati sa se inscrie la cea de-a V-a editie a programului de pregatire de performanta in informatica .campion 2008
  StumbleUpon  Implementarea tehnologiilor moderne în educatie si cercetare

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro