MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - SIVECO Romania
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

SIVECO Romania a obtinut premiul European IT Excellence 2008 la categoria Independent Software Vendors (ISV) - Vertical Market, pentru contributia la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania

Premiile European IT Excellence 2008 sustinute de prestigioasa publicatie IT Europa, premiaza anual cele mai eficiente solutii software destinate organizatilor comerciale si guvernamentale.

Calitatea implementarii si impactul proiectului SEI (Sistem Educational Informatizat) au constituit principalele argumente prin care SIVECO Romania a reusit sa se impuna in cadrul galei European IT Excellence Awards 2008, obtinand o noua si importanta distinctie europeana.

Solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO Romania in cadrul proiectului SEI initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, este un exemplu pozitiv de implementare a unui sistem de management al continutului multimedia adaptat unui mediu educational dinamicaa declarat John Chapman, organizator al premiilor si Director Editorial al publicatiei IT Europa. â??Juriul a fost impresionat in mod special de anvergura acestui proiect implementat in peste 4500 de scoli si licee si de impactul pozitiv inregistrat in procesul de invatare al elevilor.

49 de companii au reprezentat la Frankfurt cele 16 tari ale caror proiecte de succes au intrunit conditiile juriului, ajungand in etapa finala.

Nominalizata la doua dintre categoriile competitiei, SIVECO Romania marcheaza o participare importanta si notabila a tarii noastre la un eveniment ce isi propune recunoasterea rolului crucial pe care distribuitorii de software si solutii il joaca in evolutia spatiului european.

Printr-o descriere detaliata, ce a trecut prin toate etapele proiectului si a surprins toate beneficiile pe care solutia de eLearning AeL le-a adus sistemului de invatamant romanesc, SEI a obtinut voturile juriului si a devansat in finala proiectele propuse de edge IPK din Marea Britanie si Wipro Technologies din India.

Recunoasterea obtinuta in cadrul European IT Excellence Awards 2008 este pentru noi o onoare si in acelasi timp, o mare bucurie, certificand inca o data capacitatea pe care SIVECO Romania o are in a aduce solutii reale societatii, nelimitate spatial si viabile pentru orice locatie de pe glob. Bucuria vine din a vedea cum un proiect educational romanesc a devenit o poveste de succes la nivel international, nelipsit de la majoritatea evenimentelor de profil, declara Stefan Morcov, Line of Business Senior Director, SIVECO Romania.

In selectia celor mai performante proiecte inscrise, juriul a avut in vedere, in mod special, impactul asupra utilizatorilor dar si capacitatea proiectului de a reprezenta un exemplu de buna practica la nivel european. Proiectul SEI s-a remarcat prin gradul inalt de complexitate si prin efortul apreciabil pe care l-a presupus - de la dotarea scolilor cu echipamente si continut educational multimedia, pana la monitorizarea utilizarii laboratoarelor AeL, formarea si perfectionarea profesorilor.

Crearea si dezvoltarea de continut educational interactiv a devenit un domeniu de referinta pentru SIVECO si un pas important pe care Romania il face catre societatea cunoasterii. Modelul de succes al proiectului SEI este acum preluat de tot mai multe sisteme educationale din lume, deoarece solutiile de eLearning sprijina accesul liber si egal la educatie si cultura, declara Stefan Morcov, Line of Business Senior Director, SIVECO Romania.

Printre castigatorii celorlalte sectiuni s-au numarat companiile: Appear Networks, Xtract Ltd, Aldata Solution, jMind Consultancy, INFOTHENA, IBS, Fordway Solutions Ltd, Controlware Communications, Northdoor plc, vc-net, Care Telecom, Excell Group, Central Telecom, Esprinet si EMC.

14-02-2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro