MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania

MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, si-a completat portofoliul de solutii dedicate inginerilor proiectanti de drumuri cu aplicatia de modelare si simulare RDV Systems. Solutiile sunt integrate deplin cu platforma AutoCAD Civil 3D si familia de produse bazate pe AutoCAD, RDV Systems lucrand indeaproape cu Autodesk ca membru al retelei de dezvoltatori peste solutiile Autodesk (Autodesk Developer Network).

„Prezenta RDV Systems in Romania prin MaxCAD, cel mai bun reseller Autodesk de infrastructura, este un avantaj calitativ pe care noi il sustinem”, a declarat Natan Elsberg, cofondator si COO RDV Systems. „RDV Systems este implicat sa ajute utilizatorii Autodesk sa-si atinga obiectivele de afaceri si chiar mai mult”.

RDV Systems este o companie dinamica, care s-a dezvoltat rapid ca lider de piata in modelarea si simularea proiectelor complexe de inginerie civila. Modul sau unic de abordare a modelarii si simularii in proiectele de inginerie a revolutionat felul in care inginerii utilizeaza vizualizarea in evaluare si comunicare. Aplicatiile RDV sunt usor de utilizat datorita interfetei grafice simple, ofera viteza in proiectare, permit comunicarea si colaborarea in cadrul proiectului.

„Am utilizat aplicatiile RDV System in proiectele proprii de drumuri si am fost impresionat de simplitatea in utilizare, dar mai ales de rezultatele simularilor. Cu ajutorul acestei aplicatii, instalate peste AutoCAD Civil 3D, inginerii isi pot evalua mult mai usor proiectele, pot evita erori de proiectare, iar in orice moment pot simula vizualizari realiste din proiect”, a subliniat ing. Florin Balcu, director general MaxCAD. „Completarea gamei de aplicatii de infrastructura din portofoliul MaxCAD are in vedere sustinerea proiectantului pentru eficienta si nivel inalt calitativ al proiectelor.”

Ca Reseller Autorizat Autodesk pentru aplicatia AutoCAD Civil 3D, MaxCAD ofera valoare adaugata pentru proiectantii de infrastructura prin aplicatiile complementare Advanced Road Design – pentru proiectarea drumurilor -, Canalis – pentru sisteme de canalizari – si Hydra - pentru amenajari hidro. Prin expertii sai, MaxCAD ofera servicii de consultanta, suport tehnic si instruire de un inalt nivel calitativ.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD ofera software profesional CAD si cele mai bune servicii de implementare, consultanta si training din piata, pentru toate domeniile de proiectare.

25-02-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro