MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP

ASCENTA, divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, isi consolideaza echipa de consultanti si le va oferi training si specializare in cadrul unui proiect european cu un buget de aproximativ 100.000 euro. Proiectul incepe chiar de luna aceasta, dureaza zece luni, iar specializarea lor se incheie cu o certificare internationala SAP. In cadrul proiectul vor participa la cursurile de specializare 25 de consultanti Ascenta.

“Prin acest program dorim sa oferim un model de buna practica in dezvoltarea abilitatilor consultantilor de solutii IT&C, respectiv SAP, din adaptarea lor la cerintele mereu in schimbare ale mediului de afaceri. Acest program de dezvoltarea a competentelor de business vine sa intareasca pozitia ASCENTA pe piata din Romania ca si consultant de management al afacerilor pe baza solutiilor IT”, a precizat Horatiu Berdila, Commercial Director ASCENTA.

Programul de pregatire, denumit „Dezvoltarea competentelor de consultanta in software din piata romaneasca – Training SAP la Softwin” este derulat de ASCENTA, in parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de instruire din Germania, WBS TRAINING, furnizor acreditat SAP, cu o experienta de peste 20 de ani in traininguri si implementari de solutii ERP (Enterprise Resource Planning). Cursurile de instruire vor fi sustinute de experti WBS TRAINING specializati pe fiecare modul in parte si vor avea ca finalitate obtinerea de certificari internationale SAP.

Unul dintre avantajele competitive care au adus compania SAP pe pozitia de lider mondial il reprezinta reteaua sa puternica de parteneri. Acordam o importanta deosebita transferului de competente catre partenerii nostri, punand la dispozitia acestora intreaga paleta de cursuri specializate si certificari internationale. Astfel, dorim sa ne asiguram ca partenerii nostri pot sa ofere servicii de consultanta la cel mai inalt grad de specializare si la nivelul de calitate impus de standardele SAP. O data cu deschiderea catre piata Uniunii Europeana, companiile romanesti au o mai mare presiune pentru optimizarea si automatizarea proceselor. Una din conditiile esentiale pentru realizarea acestei optimizari este instalarea unei solutii ERP performante. La randul lor, si furnizorii de solutii de implementare trebuie sa faca fata unor standarde de calitate mai inalte, iar prin acest program Ascenta isi propune sa atinga nivelul vest-european de calitate pentru serviciile SAP oferite.”, declara Ioana Pana, Partner Manager SAP Romania.

Cei 25 de consultantii ASCENTA implicati in program isi vor dezvolta competentele in domenii ce tin de tehnica avansata si consultanta pentru sisteme software integrate, pe diverse module de ERP: SD, MM, FI/CO, HR si Middleware – Portal / NetWeaver. Utilizarea metodelor, tehnicilor si instrumentelor avansate de implementare a solutiilor SAP vor fi generalizate apoi la nivelul tuturor consultantilor ASCENTA, astfel incit toata echipa (inclusiv noii angajati) sa lucreze in conditiile impuse de acest demers managerial.

Proiectul este finantat prin linia de fonduri nerambursabile a Programului National PHARE 2005, Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane, „Promovarea invatarii continue pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca”.

27-02-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
  StumbleUpon  Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
  StumbleUpon  INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
  StumbleUpon  ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
  StumbleUpon  Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro