MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Rack-Soft
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Rack-Soft participa la CeBIT 2008 cu VoipNow si alte solutii software marca 4PSA

Rack-Soft, dezvoltator si integrator specializat in aplicatii pentru servere si centre de date va participa in perioada 4-9 martie 2008 la targul IT&C de la Hanovra. in cadrul standului A54 din hala 4, Rack-Soft va prezenta cea mai noua versiune 4PSA VoipNow, solutiile 4PSA DNS Manager, 4PSA Server Controller si aplicatiile pentru Parallels Plesk. Software-ul 4PSA este destinat providerilor de servicii Internet si companiilor.

Rack-Soft deschide seria de participari la evenimentele IT&C majore din acest an cu CeBIT. "Este o ocazie deosebita atat pentru a consolida relatiile cu partenerii actuali din Europa, cat si pentru atragerea de noi clienti", a declarat Bogdan Carstoiu, General Manager Rack-Soft.

Participarea la CeBIT 2008 vine intr-o perioada de expansiune accelerata a companiei, concretizata prin semnarea de noi contracte de distributie si extinderea portofoliului de produse si servicii. "CeBIT ofera o deschidere importanta catre segmentul de utilizatori interesati atat de VoipNow, cat si de celelalte aplicatii Rack-Soft. Venim in intampinarea celor care doresc sa cunoasca solutiile noastre de automatizare, administrare si comunicatie. Doar o administrare eficienta, bazata pe tehnologii noi, poate eficientiza consumul de resurse in infrastructurile IT", a adaugat Bogdan Carstoiu.

4PSA VoipNow este o centrala telefonica (PBX) software, destinata sistemelor Linux si exploatarii de catre mai multi clienti in paralel. Aplicatia este utilizata deopotriva de catre furnizori, in vederea distributiei de servicii VoIP, cat si de catre companiile care doresc sa isi imbunatateasca sistemele telefonice. Usor de instalat si de folosit, 4PSA VoipNow sporeste productivitatea utilizatorilor si permite reducerea costurile alocate comunicatiilor. Aplicatia poate interactiona cu alte sisteme software si poate fi integrata intr-o infrastructura unificata de comunicatie.

4PSA DNS Manager, software-ul de management si automatizare a serverelor DNS este cea de-a doua solutie prezentata la CeBIT de catre Rack-Soft. 4PSA DNS Manager este o aplicatie multi-utilizator proiectata pentru providerii de servicii Internet cu scopul de a furniza redundanta si automatizare totala. Solutia se integreaza in infrastructurile existente, minimizand costurile curente de exploatare.

La CeBIT 2008 Rack-Soft va prezenta totodata si noi versiuni ale aplicatiilor 4PSA pentru Parallels Plesk, rezultate in urma unei colaborarii de peste cinci ani cu producatorul american. Acestea ofera solutii integrate de back-up si disaster recovery, detectie spam si antivirus, SaaS (Software As a Service) si filtrare de continut.

Rack-Soft va participa in 2008 la mai multe evenimente importante IT&C in Europa si Statele Unite. Astfel, imediat dupa CeBIT 2008, in perioada 13-14 Martie 2008, Rack-Soft va participa la Köln in Germania la WebHostingday, cel mai mare eveniment european al anului dedicat furnizorilor de servicii Internet. Evenimentul este o excelenta oportunitate pentru a interactiona cu furnizorii si pentru a prezenta noile solutii disponibile in urmatoarele luni de la Rack-Soft.

28-02-2008

Alte informatii - Rack-Soft
  StumbleUpon  Rack-Soft lanseaza 4PSA DNS Manager 3, noua generatie a aplicatiei de administrare DNS
  StumbleUpon  Rack-Soft lanseaza 4PSA VoipNow Express, centrala telefonica software gratuita
  StumbleUpon  Rack-Soft integreaza peste 30 de facilitati si functii noi în versiunea 4PSA VoipNow 1.4
  StumbleUpon  4PSA VoipNow este disponibil in limba romana
  StumbleUpon  Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro