MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank

ASCENTA, divizia de consultanta IT a Softwin continua colaborarea cu OTP Bank Romania, printr-o extensie a solutiei software pentru automatizarea proceselor de creditare. Noua aplicatie inseamna implementarea, in cadrul bancii, a doua noi fluxuri de business, pentru creditele ipotecare si respectiv cele de nevoi personale cu ipoteca.

Proiectul initial a constat in realizarea solutiei de informatizare a fluxului de documente de aprobare pentru creditele de nevoi personale. Solutia permite automatizarea procesului de transmitere electronica a dosarelor de credite de nevoi personale, din sucursale la Centrul de Procesare, automatizarea fluxului de aprobare a creditelor, precum si realizarea unui depozit central de date din dosarele de credit, din care se pot obtine rapoarte de monitorizare a activitatii.

Pe langa extensia pentru creditele ipotecare si a celor de nevoi personale cu ipoteca, al doilea proiect vizeaza includerea in aplicatie a modificarilor generate de aprobarea de catre BNR a noilor norme de creditare.

Aceasta a doua etapa a proiectului, in curs de realizare, va extinde flexibilitatea nucleului aplicatiei, astfel incat sa poata fi usor create noi fluxuri de business si pentru alte produse de creditare, fluxuri similare cu cele existente, chiar de catre specialistii IT ai OTP Bank Romania.

"OTP Bank Romania a colaborat cu ASCENTA in anul 2007 pentru dezvoltarea si implementarea unui sistem de management al documentelor si flux operational pentru un produs de creditare retail. Solutia implementata reprezinta totodata un instrument de monitorizare si control asupra produsului bancar dar si un instrument de evaluare si optimizare a resurselor umane implicate in procesul de aprobare", a precizat Mihaela Pavel, Director Directia Operatiuni, OTP Bank Romania.

Echipa de proiect a fost alcatuita din specialisti ASCENTA cu experienta in dezvoltarea de aplicatii de gestiune de documente (Document Management) si fluxuri de busines bancare.

„Colaborarea dintre ASCENTA si OTP Bank a vizat initial o solutie de Document Management. Dupa primele discutii, am ajuns la concluzia ca aceasta solutie necesita si reconfigurarea proceselor interne din banca, specialistii ASCENTA urmand sa tina cont in dezvoltarea sistemului si de implementarea noilor fluxuri si procese. Avand in vedere aceste aspecte, flexibilitatea si excelenta colaborare dintre cele doua echipe au fost esentiale pentru succesul implementarii, precum si pentru dezvoltarea ulterioara a sistemului”, a adaugat Emanuel Oana, Financial Sector Manager, ASCENTA.

04-03-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
  StumbleUpon  Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
  StumbleUpon  INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
  StumbleUpon  25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
  StumbleUpon  Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro