MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - EBS Romania
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Sistemul Clarvision ERP castiga increderea unor noi clienti

Inceput promitator pentru Clarvision ERP: 8 clienti noi si un total de 90 de licente in doar 30 de zile! Prin perseverenta si siguranta de care a dat dovada intotdeauna compania isi construieste astfel drumul spre atingerea obiectivului in 2008: 50 de noi clienti!

Clarvision ERP perceput ca fiind si cel mai bun sistem creat pentru segmentul productiei industriale de tip discret, a fost achizitionat la inceputul acestui an de Sirca Piatra - Neamt, Beta Heurtey - Buzau, Transval Mob - Sighetu Marmatiei, Terwa Romania - Codlea, Calea Ferata Ingusta - Criscior, Metropolis - Bistrita, Medax Plant - Prahova si Mecanica Ceahlau - Piatra Neamt.

Mecanica Ceahlau, al carei obiect principal de activitate este productia de masini agricole este cel mai mare client Clarvision pana in prezent, achizitionand sistemul pentru 30 de useri concurenti. Mecanica Ceahlau este o societate cotata la bursa si este al 3-lea client Clarvision in Piatra Neamt.

Implementarile de succes de pana acum ale sistemului si beneficiile concrete ale utilizarii acestuia in activitatile curente, si anume: realizarea unui lant eficient al valorii, reducerea costurilor productiei si stocurilor, planificarea integrala a resurselor Intreprinderii, trasabilitatea, maximizarea profitului au fost decisive in favoarea achizitionarii sistemului Clarvision in cadrul companiilor mai sus mentionate.

Clarvision ERP a fost proiectat pentru a oferi control, o imagine de ansamblu si in timp real asupra tuturor proceselor si fluxurilor de activitati din Intreprindere.

“Avem un sistem matur, cu un nivel calitativ foarte inalt, scris in cele mai noi tehnologii existente in piata, cu o baza solida de clienti multumiti si o echipa formidabila, performanta, motivata si hotarata sa obtina iIn acest an o crestere a numarului de clienti Clarvision cu 35% fata de 2007 si sa valideze maturitatea sistemului Clarvision ERP prin implementari de succes” – Daniel Metz, Director General.

03-03-2008

Alte informatii - EBS Romania
  StumbleUpon  EBS Romania prezinta la SoftTrade în Timisoara produsele Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
  StumbleUpon  Un an plin de realizari pentru compania clujeana de softare EBS Romania
  StumbleUpon  100 de producatori industriali au achizitionat Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
  StumbleUpon  10 clienti noi pentru EBS Romania in doar 2 luni
  StumbleUpon  Sistemul Clarvision ERP implementat cu succes la RG HOLZ
  StumbleUpon  EBS Romania se alatura companiei IBM in vederea implementarii de solutii "Built on IBM Express Advantage"
  StumbleUpon  EBS Romania si-a reinnoit pentru al doilea an consecutiv statutul de Microsoft Certified Partner
  StumbleUpon  O noua versiune demo a sistemului Clarvision ERP este disponibila pentru descarcare
  StumbleUpon  Inca o implementare finalizata cu succes a sistemului Clarvision ERP
  StumbleUpon  EBS, pe locul 22 in top 100 "Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" editat de publicatia Capital

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro