MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - BitDefender
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

BitDefender aloca peste 150.000 EUR pentru promovarea la CEBIT

In aceste zile, BitDefender participa pentru al 7-lea an consecutiv cu stand propriu la CEBIT Germania, bugetul alocat promovarii an acest an la acest eveniment depasind 150.000 EUR.

Cu peste 500.000 de vizitatori estimati la actuala editie (Hanovra, 4-9 martie), CEBIT este cel mai mare targ anual din Europa de solutii digitale IT si telecomunicatii pentru utilizatorii casnici si corporate.

In cadrul evenimentului, peste 30 de reprezentanti ai echipelor BitDefender din Germania, Romania si SUA vor prezenta o noua linie de solutii de securitate romanesti dedicata companiilor mici si mijlocii.

Cele 5 produse ale suitei ofera functionalitati complete pentru protectia proactiva a statiilor de lucru si a serverelor si pot fi integrate într-un sistem de management centralizat al securitatii retelelor.

„Cu noua generatie a solutiilor de securitate dedicata companiilor mici si mijlocii, acestea pot evalua tipul activitatilor pe care le desfasoara utilizatorii din retele lor, precum si canalele utilizate pentru desfasurarea acelor activitati. De asemenea, managerii IT pot identifica proactiv zonele din care pot veni viitoarele amenintari, asigurand astfel securitatea completa a retelei”, a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Primul produs din suita este BitDefender Client Security, solutie care, pe langa protectia statiilor de lucru, asigura reducerea costurilor legate de managementul securitatii retelei, datorita instalarii si controlului centralizat. Produsul va fi disponibil în varianta comerciala în Romania la sfarsitul acestei luni. Celelalte produse din linia dedicata zonei corporate: BitDefender Security for Exchange, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for Mail Servers (for Unix platforms) si BitDefender Security for Samba vor fi lansate în luna aprilie.

06-03-2008

Alte informatii - BitDefender
  StumbleUpon  BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online
  StumbleUpon  Solutiile de securitate BitDefender pentru companii seteaza noi standarde in industrie
  StumbleUpon  BitDefender iti ofera online posibilitatea scanarii gratuite a sistemului
  StumbleUpon  Predictiile BitDefender pentru 2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro