MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice

INTUITEXT implementeaza platforma de instruire INTUITEXT eLearning Suite pentru Institutul National de Administratie si Centrele Regionale de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala.

Colaborarea dintre INTUITEXT, companie din grupul Softwin si Institutul National de Administratie a inceput in decembrie 2007 in cadrul unui proiect finantat prin Programul Phare al Uniunii Europene. „Modernizarea administratiei publice din Romania presupune in primul rand ca functionarii publici sa aiba acces rapid la informatie si la programe de instruire. In anul 2008 ne dorim sa ne implicam in mai multe proiecte de eLearning prin care sa sustinenem modernizarea sectorului public, oferind solutii de instruire care au in centru doua valori importante pentru functionarul public: transparenta si profesionalismul”, a declarat Mariuca Talpes, Director General INTUITEXT.

Implementarea solutiei de eLearning prin care functionarii publici sa poata urma programele de formare continua si dezvoltare profesionala cu ajutorul calculatorului face parte din strategia Institutului National de Administratie.

„Dorim ca pana la sfarsitul anului sa putem oferi cel putin trei cursuri in sistem eLearning si in doi ani 80% din cursurile de scurta durata sa se desfasoare online. In acest fel, un numar mai mare de functionari publici vor avea acces la diverse forme de pregatire continua”, a declarat Dragos Dinca, Director General INA. Integrarea in Uniunea Europeana impune o reforma in sistemul administratiei publice prin care functionarii publici din Romania sa aiba acces permanent la noile prevederi, strategii si programe europene. „Practica de pregatire online in administratia publica este destul de noua in Europa si putem spune ca prin aceasta implementare suntem cu un pas inaintea multora”, a mai adaugat Dragos Dinca.

Beneficiile aduse de platforma de instruire INTUITEXT eLearning Suite in instruirea functionarilor publici sunt reprezentate de accesul rapid la cursurile online indiferent de timp sau locatie, cresterea rapiditatii transmiterii reglementarilor si procedurilor noi si a flexibilitatii sistemului de training, testarea periodica a functionarilor, cresterea calitatii training-urilor si foarte important, diminuarea cu aproximativ 40% a costurilor legate de instruirea functionarilor publici. De asemenea, platforma de eLearning ofera rapoarte detaliate si analize in ceea ce priveste performantele functionarilor publici care urmeaza cursurile.

„Ne propunem sa sustinem eforturile materiale si umane implicate in procesul de dezvoltare a capacitatii de formare in administratia publica, printr-o solutie de eLearning flexibila, moderna si completa, aliniata la procedurile, standardele si modul de lucru europene. Scopul final este cresterea satisfactiei cetateanului si a eficientei operationale a functionarului public”, a declarat Laura-Elena Duta, Corporate eLearning Product Manager in cadrul INTUITEXT.

13-03-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
  StumbleUpon  Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
  StumbleUpon  ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
  StumbleUpon  25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
  StumbleUpon  Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro