MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Nemetschek Romania
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Noua politica de vanzari Nemetschek Romania

Cresterea constanta, an de an, a numarului de clienti ce utilizeaza solutiile de proiectare asistata de calculator bazate pe Allplan pentru arhitectura, constructii, instalatii, managementul constructiei si mai nou, pentru proiectarea de drumuri si canalizari, a determinat Nemetschek Romania sa faca o schimbare majora in politica sa de promovare si distribuire a produselor Nemetschek in Romania.

Pana acum Nemetschek Romania a dus o politica de acumulare si intelegere a nevoilor de proiectare ale arhitectilor. Cerintele pietei romanesti de arhitectura si proiectare s-au schimbat si au evoluat de la necesitatile simple de desen, catre o solutie integrata, care sa imbine toate etapele procesului de proiectare, fara a mai aparea discordante majore intre diversele domenii (arhitectura, urbanism, drumuri, canalizari, inginerie structurala, instalatii de incalzire, sanitare, electrice sau aer conditionat, etc.).

Astfel, incepand cu 17 martie 2008, distribuitorul produselor Nemetschek Allplan in Romania a transferat o parte din activitatea de vanzari catre noul Partener Autorizat Nemetschek, compania PLC Corporation Grup, in vederea dezvoltarii canalului de distributie. Aceasta schimbare de politica a fost dictata de dorinta Nemetschek de a oferi clientilor sai un suport mai bun pentru rezolvarea problemelor practice pe care le intampina acestia in timpul procesului de proiectare.

Compania PLC Corporation Grup are o bogata experienta pe piata romaneasca, cunoscand foarte bine particularitatile acesteia. in acelasi timp, PLC Corporation este si Partener Autorizat sau Certificat pentru o serie de brand-uri de echipamente foarte cunoscute pe piata IT: Hewlett Packard, KIP, 3Com, NEC Philips Unified Solutions, es-te Folding Machines precum si a unor produse software nu mai putin renumite ca Microsoft, Adobe, Avira etc. in felul acesta clientul are posibilitatea alegerii unei solutii complete – programe si echipamente – ce nu poate sa fie decat in avantajul sau. Nu rare au fost cazurile in care neintelegeri intre distribuitorii de programe si cei de echipamente – cand vina nefunctionarii corespunzatoare era aruncata intre distribuitori – deveneau motiv de stres pentru client.

„In acest mod Nemetschek Romania va dobandi noi resurse pentru crearea si aplicarea unor politici de implementare a produselor din familia Nemetschek BIM 2008 pe piata romaneasca, mult mai diversificata si mai bine adaptata la conditiile locale.” a declarat dl. Dan Moraru, Director General Nemetschek Romania.

Activitatea de instruire a clientilor precum si urmarirea centrelor universitare va ramane in continuare in sarcina Nemetschek Romania.

„Putem spune cu certitudine ca Nemetschek reprezinta solutia completa de arhitectura, proiectare, inginerie si creatie video, pentru piata de CAD. Daca pana acum piata era dominata de jucatori care se bazau pe o politica de forta, sau pe o politica de preturi mici (uneori chiar pe o politica de imbinare a preturilor mici cu presiuni mari), Nemetschek si-a dovedit mai intai calitatile si si-a castigat renumele de "sistem complet integrat" printr-o viziune diferita de cele anterioare.” a declarat dl. Liviu Popa, Director General PLC Corporation. “Nemetschek a avut rabdarea sa inteleaga piata, sa se adapteze ei si sa evolueze impreuna cu ea. Programele similare cu Nemetschek sunt fie incomplete, fie insuficiente, iar necesarul real al arhitectului sau proiectantului este acoperit din combinatii (mai mult sau mai putin compatibile intre ele) de programe care au un cost total mai mare decat al solutiei customizabile Nemetschek.” a mai spus dl. Liviu Popa cu ocazia incheierii acordului de colaborare.

17-03-2008

Alte informatii - Nemetschek Romania
  StumbleUpon  CAD pentru proiectarea drumurilor/terasamentelor si a canalizarilor

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro