MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - R&M
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

R&M lanseaza microsplitter-ul RMS45 pentru partajarea eficienta a sistemelor de cablare existente

R&M a dezvoltat microsplitter-ul RMS45 pentru a permite furnizarea mai multor servicii printr-un singur conector RJ45 existent. Cu utilizarea noii solutii, sistemul de cablare existent intr-un birou sau intr-o resedinta va putea fi dezvoltat in mod flexibil. Pe un singur cablu se vor putea conecta fie doua calculatoare in locul unuia singur, fie mai multe telefoane, sisteme audio sau combinatii ale acestora. Instalarea se realizeaza intr-un singur pas, iar conectorii pot fi asamblati rapid.

Producatorul elvetian de echipamente pasive de retea Reichle & De-Massari a lansat o noua solutie pentru partajarea unui sistem de cablare cu conectori RJ45. RMS45 (Reichle Micro Splitter) reuneste un microspliter si conectorii terminali pentru cabluri.

Splitter-ul este produs dintr-un aliaj de zinc turnat sub presiune si este fixat in interiorul unui conector RJ45. Ansamblul se va putea introduce intr-o priza de retea, detasarea ulterioara fiind la fel de simpla. Produsul inovativ este conform cu standardele in domeniu. Este compatibil cu majoritatea conectorilor RJ45 distribuiti de catre producatori de renume si poate fi integrat in sistemul de cablare R&Mfreenet.

Cu ajutorul microsplitter-ului lansat de R&M partajarea cablarii curente devine mai simpla ca niciodata. RMS45 este compatibil cu sistemele de cablare Cat. 3, Cat. 5e si Cat. 6, cu sistemele de telefonie, precum si cu aplicatiile pentru retele Fast Ethernet. Spre deosebire de adaptoarele conventionale, produsul nu iese in afara prizei. Rama plata a acestuia se potriveste pe suprafata exterioara a conectorului din cadrul prizei. Utilizatorii pot atasa etichete cu numere sau cleme colorate pentru a diferentia fiecare dintre cele patru moduri de conectare rezultate.

Prin utilizarea microsplitter-ului, sistemul de cablare structurata va ramane nemodificat. Mai mult decat atat, RMS45 se va putea utiliza pe perioade determinate, atata timp cat vor fi necesare mai multe conexiuni decat cele instalate initial. Produsele se vor putea scoate ulterior din prize pentru a servi in alte zone ale retelei.

Conectorii RMS45 se pot monta atat pe cablurile ecranate, cat si pe cele neecranate, respectandu-se diametre de pana la 5.5 mm. Operatiunea este extrem de simpla si nu implica folosirea vreunei unelte sau indepartarea materialului izolator de pe fire (prin Insulation Displacement Contact - IDC).

In functie de tipul serviciilor furnizate prin intermediul unui conector RJ45, numarul acestora se va putea multiplica prin integrarea microsplitter-ului RMS45. Spre exemplu, in cazul conectarii unor telefoane clasice, vor deveni disponibile patru conexiuni, fiecare necesitand cate un conector RMS45 cu o singura pereche de fire. in cazul conectarii PC-urilor sau a terminalelor VoIP, vor deveni disponibile doua conexiuni cu cate doua perechi de fire.

18-03-2008

Alte informatii - R&M
  StumbleUpon  R&M prezinta dispozitivul miniatural Venus destinat proiectelor majore de infrastructura de fibra optica
  StumbleUpon  Martin Reichle, CEO R&M viziteaza Romania la un an de la inaugurarea biroului de reprezentanta
  StumbleUpon  Reichle & De-Massari a prezentat conceptul de 99,999 la suta disponibilitate a retelelor la Ziua Comunicatiilor
  StumbleUpon  Reichle & De-Massari (R&M) inaugureaza reprezentanta din Romania

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro