MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Rack-Soft
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Rack-Soft lanseaza 4PSA DNS Manager 3, noua generatie a aplicatiei de administrare DNS

Rack-Soft, dezvoltatorul de software pentru centre de date, a lansat 4PSA DNS Manager 3, noua versiune a aplicatiei de management DNS folosita de mii de furnizori de servicii Internet din intreaga lume. 4PSA DNS Manager 3 imbunatateste procesele de automatizare si consolideaza infrastructura DNS indiferent de sistemul de operare si de software-ul de administrare ce ruleaza pe serverele furnizorului. Editia lansata se bazeaza pe o noua arhitectura si ofera utilizatorilor peste 80 de facilitati in plus. 4PSA DNS Manager 3 poate fi utilizat gratis pentru a administra maxim 10 domenii, in timp ce licentele comerciale acopera scenarii de exploatare cu sute de mii de zone DNS.

4PSA DNS Manager centralizeaza informatiile DNS din infrastructura furnizorului fara a necesita interventia administratorului si ofera clientilor serviciilor de hosting posibilitatea de a utiliza in continuare panoul de control favorit pentru a modifica zonele DNS. in cazul in care acesta nu este disponibil, clientii se pot autentifica in interfata web 4PSA DNS Manager pentru a administra zonele aflate sub control.

"4PSA DNS Manager 3 a fost reproiectat pentru a satisface cerintele tot mai complexe cu care se confrunta furnizorii de servicii Internet. in plin proces de migrare de la aplicatii desktop la aplicatii web, de la infrastructura locala la infrastructura externalizata, serviciul care sta la baza Internet-ului este folosit chiar si in scopuri pentru care nu a fost proiectat. Prin urmare, serverele DNS sunt din ce in ce mai solicitate, atât din perspectiva operationala cât si din cea tehnica. DNS Manager 3 ajuta clientii nostri sa se dezvolte pastrând sub control costurile de management ale serviciilor DNS, prin reducerea cheltuielilor legate de personalul uman si prin micsorarea costurilor generate de disfunctionalitati. Cu noua versiune, Rack-Soft a modificat procedura de licentiere, oferind oricui avantajul sa exploateze gratis aplicatia pentru a administra pâna la 10 zone DNS", a declarat Bogdan Cârstoiu, General Manager Rack-Soft.

4PSA DNS Manager 3 se adreseaza furnizorilor de servicii de gazduire Internet, ISP-urilor si centrelor de date, carora le ofera o solutie performanta de automatizare a managementului infrastructurii DNS. Clientii furnizorului ce implementeaza 4PSA DNS Manager isi pot administra online zonele DNS, intr-un mediu sigur, usor de folosit si cu disponibilitate ridicata. Printre noile facilitati prezente in ultima versiune a aplicatiei se gasesc: delegarea zonelor, suportul pentru zonele inverse necontinue, backup-ul configuratiei, simplificarea replicarii, uneltele imbunatatite de administrare. Functiile API ofera posibilitatea de integrare a aplicatiei cu alte solutii software pentru accesul si managementul de la distanta.

Aplicatia 4PSA DNS Manager este disponibila pentru sistemele de operare Linux in mai multe pachete de instalare, inclusiv ca imagine ISO, imagine VMware sau template Virtuozzo/OpenVZ. Produsul poate fi descarcat gratis de pe site-ul www.4psa.com si poate fi exploatat fara niciun cost de licentiere pentru administrarea a maxim 10 zone DNS. Pretul unei licente comerciale porneste de la 199 Euro si include serviciul de suport tehnic pe o perioada de 12 luni.

08-04-2008

Alte informatii - Rack-Soft
  StumbleUpon  Rack-Soft participa la CeBIT 2008 cu VoipNow si alte solutii software marca 4PSA
  StumbleUpon  Rack-Soft lanseaza 4PSA VoipNow Express, centrala telefonica software gratuita
  StumbleUpon  Rack-Soft integreaza peste 30 de facilitati si functii noi în versiunea 4PSA VoipNow 1.4
  StumbleUpon  4PSA VoipNow este disponibil in limba romana
  StumbleUpon  Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro