MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - EBS Romania
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

EBS Romania prezinta la SoftTrade în Timisoara produsele Clarvision ERP si Clarvision Salarizare

EBS Romania va fi prezenta la targul national de software Softtrade, care se va desfasura la Timisoara în 9 Aprilie 2008, la Hotel Timisoara. Vor fi prezentate produsele EBS special dezvoltate pentru piata din Romania: Clarvision Salarizare si Clarvision ERP.

Cu aceasta ocazie echipa EBS Romania va sta la dispozitie pentru a va furniza informatii despre sistemul software integrat Clarvision ERP – solutie destinata companiilor cu activitati de productie, implementat pana la ora actuala în peste 100 de companii cu profil de productie si produsul software Clarvision Salarizare - instrument special conceput pentru gestionarea angajatilor si rezolvarea tuturor problemelor de calcul salarial, conform legislatiei muncii în vigoare ce se adreseaza companiilor din toate domeniile de activitate.

Clarvision ERP a fost proiectat pentru a oferi control, o imagine de ansamblu si în timp real asupra tuturor proceselor si fluxurilor de activitati din întreprindere. În portofoliul de clienti al companiei se regasesc nume sonore precum Mecanica Codlea – Codlea, Magic Systems – Brasov, Soceram – Doicesti, Metabet - Pitesti, Adiss - Baia Mare, Traian – Pitesti, Grup Metalicplas – Dej, Nordtour – Botosani, Braco Industrial – Bucuresti, Energo – Brasov, Montana MG – Campulung Muscel, Aviva – Sighetu Marmatiei.

Clarvision Salarizare este folosit în prezent pentru gestiunea a peste 40 000 de angajati, din companii mari, atat romanesti, cat si multinationale, companii cu activitate de productie si firme de consultanta. Dintre firmele care au optat pentru acesta amintim Delphi - Sannicolau, UCM - Resita, Gerry Weber - Targu Mures, Held Fashion - Cluj Napoca, Diana Forest - Bacau, Eurojobs - Bucuresti, Sogeco - Orastie.

Evenimentul va avea loc miercuri, 9 aprilie 2008, între orele 9 – 17, la hotelul Timisoara din Timisoara, situat în centrul orasului, pe str. Marasesti nr. 1-3. Începand cu ora 12 echipa EBS va sustine si o prezentare detaliata a sistemului Clarvision ERP. Este un bun prilej, pentru companiile din zona Timisoarei, de a cunoaste beneficiile implementarii sistemelor informatice Clarvision ERP si Clarvision Salarizare.

07-04-2008

Alte informatii - EBS Romania
  StumbleUpon  Sistemul Clarvision ERP castiga increderea unor noi clienti
  StumbleUpon  Un an plin de realizari pentru compania clujeana de softare EBS Romania
  StumbleUpon  100 de producatori industriali au achizitionat Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
  StumbleUpon  10 clienti noi pentru EBS Romania in doar 2 luni
  StumbleUpon  Sistemul Clarvision ERP implementat cu succes la RG HOLZ
  StumbleUpon  EBS Romania se alatura companiei IBM in vederea implementarii de solutii "Built on IBM Express Advantage"
  StumbleUpon  EBS Romania si-a reinnoit pentru al doilea an consecutiv statutul de Microsoft Certified Partner
  StumbleUpon  O noua versiune demo a sistemului Clarvision ERP este disponibila pentru descarcare
  StumbleUpon  Inca o implementare finalizata cu succes a sistemului Clarvision ERP
  StumbleUpon  EBS, pe locul 22 in top 100 "Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" editat de publicatia Capital

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro