MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - BitDefender
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Solutiile de securitate BitDefender pentru companii seteaza noi standarde in industrie

BitDefender a lansat noua linie de solutii de securitate dedicata companiilor mici si mijlocii, ce seteaza noi standarde pentru managementul proactiv al amenintarilor informatice. Construita tinand cont de nevoile companiilor aflate in plina dezvoltare, suita BitDefender pentru mediul de business ofera protectie proactiva inteligenta, automata si completa a statiilor de lucru, permitand administratorilor IT un management centralizat.

In Romania, oficialii BitDefender estimeaza o crestere cu peste 15% pana la sfarsitul anului a vanzarilor generate de noile solutii adresate mediului de afaceri. In prezent, circa 60% din cifra de afaceri BitDefender pe piata romanesca este obtinuta din zona clientilor IMM si a corporatiilor. In 2008, piata romaneasca de aplicatii secure content management (antivirus, antiTrojans, antispyware etc) pentru companii va depasi 4 milioane EUR, conform BitDefender. Din aceasta piata, BitDefender si-a propus depasirea cotei de 40%.

„BitDefender a inteles ca in ziua de azi companiile se confrunta cu un volum din ce in ce mai mare de amenintari informatice si acesta este motivul pentru care a realizat o serie de solutii de securitate IT care se pot instala si controla centralizat si care pot fi integrate in structurile existente de securitate cu minim de efort si cheltuieli”, declara Bogdan Dumitru, CTO BitDefender. „Cu noua suita a solutiilor de securitate dedicata zonei corporate, companiile pot evalua tipul activitatilor pe care le desfasoara utilizatorii din retele lor, precum si canalele utilizate pentru desfasurarea acelor activitati, pot identifica proactiv zonele din care pot veni viitoarele amenintari. In acest fel BitDefender asigura securitatea completa a retelei” a continuat reprezentantul companiei.

BitDefender ofera administratorilor IT posibilitatea cresterii productivitatii si le reduce costurile legate de management sau malware, permitand administrarea centralizata si controlul statiilor din cadrul retelei companiei. Prin intermediul sistemului de management centralizat si al sistemului de raportare, noua suita ofera un ridicat grad de usurinta in folosire atat pentru afacere cat si pentru administratorii IT. Noua linie de produse permite companiilor sa reactioneze prompt, conform propriilor nevoi la amenintarile bazate pe scenariile clasice.

Solutiile din noua suita pentru mediul de business includ: BitDefender Security for Exchange, BitDefender Security for File Servers, BitDefender Security for Mail Servers (for Unix platforms) si BitDefender Security for Samba.

Primul produs disponibil din suita dedicata companiilor este BitDefender Client Security, o solutie de securitate care inglobeaza Scenariul Unic de raspuns BitDefender, WMI Script Suport precum si capabilitati de management al utilizatorilor din retea - fapt ce ofera companiilor posibilitatea de a beneficia de cel mai inalt grad de management proactiv. BitDefender Client Security ofera protectie proactiva impotriva virusilor, spyware, rootkits, spam, phishing si a altor tipuri de amenintari informatice, in timp ce rutina activitatilor de control poate fi automatizata datorita managementului centralizat bazat pe politici.

Toate solutiile din noua linie de produse vor fi perfect compatibile cu componenta de management a BitDefender Client Security, permitand un control centralizat al tuturor produselor BitDefender.

09-04-2008

Alte informatii - BitDefender
  StumbleUpon  BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online
  StumbleUpon  BitDefender aloca peste 150.000 EUR pentru promovarea la CEBIT
  StumbleUpon  BitDefender iti ofera online posibilitatea scanarii gratuite a sistemului
  StumbleUpon  Predictiile BitDefender pentru 2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro