MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Casa de avocatura “Bostinasi Asociatii” va asista MCTI cu servicii juridice in vederea finalizarii privatizarii S.C. Romtelecom S.A.

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a semnat contractul de servicii juridice pentru finalizarea privatizarii S.C Romtelecom S.A. cu Societatea Civila de Avocati “Bostinasi Asociatii”.

Conform contractului, activitatea casei de avocatura va consta in intocmirea caietului de sarcini necesar selectarii consultantului pentru finalizarea privatizarii S.C. Romtelecom S.A., asistarea Ministerului in evaluarea ofertelor primite, precum si in negocierea si semnarea contractului cu consultantul selectat. Totodata, “Bostina si Asociatii” va asigura asistenta in elaborarea si promovarea Hotararii de Guvern pentru aprobarea prevederilor contractului cu consultantul selectat. De asemenea, casa de avocatura va oferi consultanta MCTI, astfel incat toate aspectele legale pe care le implica initierea, derularea si finalizarea listarii la bursa a actiunilor statului la S.C. Romtelecom S.A. sa fie respectate.

MCTI detine un pachet de 45,99% din actiunile operatorului de telefonie fixa, Romtelecom.

Ministerul are in vedere listarea unui pachet de actiuni de cel putin 10% pe Bursa de Valori Bucuresti si/sau una dintre Bursele din Londra, Frankfurt sau Viena, pana la sfarsitul acestui an.

09-04-2008

Alte informatii - Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
  StumbleUpon  Ministrul Karoly Borbely a deschis lucrarile celei de-a noua editii a Forumului de Cooperare Romano-Israelian, „Business Hi-Tech”
  StumbleUpon  Economia bazata pe cunoastere, proiectul cu cel mai bun continut informational in cadrul Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006
  StumbleUpon  Concluziile seminarului East-West Economic Network (EWEN)

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro