MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Ministrul Karoly Borbely a deschis lucrarile celei de-a noua editii a Forumului de Cooperare Romano-Israelian, „Business Hi-Tech”

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a participat astazi, 9 aprilie a.c., la cea de-a noua editie a Forumului de Cooperare dintre Israel si Romania in domeniul IT&C, „Business Hi-Tech”. La eveniment a fost prezent si Ambasadorul Israelului in tara noastra, David Oren.

„Sarbatorim aproape o decada de colaborare de succes, la cel mai inalt nivel, dintre Romania si Israel, in domeniul IT&C. in fiecare an, forumul de cooperare asigura cadrul unor discutii bilaterale importante, prin care Romania poate atrage investitori israelieni pe piata IT&C. Avand in vedere experienta acestor companii, recunoscuta pe plan international, interesul lor de a investi in Romania ne onoreaza”, a declarat ministrul Karoly Borbely.

El a salutat prezenta puternica pe piata din Romania a furnizorilor israelieni de echipamente de comunicatii si a invitat cele doua state sa continue colaborarea, mai ales in domeniul tehnologiilor Broadband.

„in 2008 vom introduce pentru prima data in Romania servicii de tip WiMAX. Expertiza companiilor israeliene furnizoare de echipamente WiMAX este cunoscuta in toata lumea si poate constitui un punct important de cooperare dintre tarile noastre anul acesta”, a mai spus ministrul.

Forumul de Cooperare Romano-Israelian in domeniul IT&C se desfasoara in perioada 9-10 aprilie 2008 la Bucuresti. La eveniment isi expun produsele si serviciile aproximativ 20 de companii israeliene din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

„Business HiTech” este organizat de noua ani in Romania de catre de Ambasada Israelului in Romania, in colaborare cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

09-04-2008

Alte informatii - Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei
  StumbleUpon  Casa de avocatura “Bostinasi Asociatii” va asista MCTI cu servicii juridice in vederea finalizarii privatizarii S.C. Romtelecom S.A.
  StumbleUpon  Economia bazata pe cunoastere, proiectul cu cel mai bun continut informational in cadrul Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006
  StumbleUpon  Concluziile seminarului East-West Economic Network (EWEN)

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro