MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA

TotalSoft si ASCENTA, divizia de consultanta IT a Grupului Softwin, vor implementa pana la sfarsitul anului un sistem informatic integrat complex (ERP) in cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva. Solutia propusa urmareste implementarea unui sistem customizat pe specificul ROMSILVA pentru culegerea si gestionarea informatiilor forestiere, a proceselor administrative, finianciare si contabile, managementul documentelor si nu numai, asigurand accesul tuturor factorilor interesati la acestea, in scopul unei gestionarii performante a regiei.

Proiectul, prin intermediul componentelor sale, va permite angajatilor din toate unitatile silvice sa inventarieze fondul forestier pe categorii si coduri bine definite, conducand la diminuarea si inlaturarea pierderilor. Se urmareste imbunatatirea accesibilitatii fondului forestier, in corelatie cu metodele si tehnologiile moderne de exploatare a lemnului, respectand cerintele de protectie a mediului.

O componenta importanta a solutiei informatice o reprezinta portalul web destinat derularii electronice a tuturor licitatiilor initiate de Regia Nationala a Padurilor - ROMSILVA. Se vor putea oferi informatii despre modificarile, desfasurarea si rezultatul licitatiilor in timp real, cu impact major in ceea ce priveste cresterea transparentei licitatiilor publice.

„Informatizarea Regiei Nationale a Padurilor ROMSILVA constituie, inca de anul trecut, un proiect foarte important pentru strategia noastra de dezvoltare. Apreciem competentele TotalSoft si Ascenta si avem incredere ca experinta acestor companii precum si profesionalismul echipelor vor contribui in mod direct la succesul proiectului” a declarat dl. Dan Ioan Aldea, Manager - Director General, Regia Nationala a Padurilor – ROMSILVA.

„Charisma Enterprise, componenta principala a sistemului integrat ce urmeaza sa fie implementat la Romsilva, si-a demonstrat valoarea si fiabilitatea pana acum in sute de proiecte raspunzand celor mai diverse cerinte de business, indiferent de mediul economic in care a trebuit sa ruleze. Proiectul Romsilva este extrem de important pentru noi si vine sa confirme inca o data ca marile organizatii apeciaza facilitatile Charismei si au incredere in profesionalismul echipei TotalSoft. Vrem sa facem din acest proiect o noua referinta atat pentru noi cat si pentru industria IT romaneasca” a declarat Liviu Dragan, Director General, TotalSoft.

„Abordarea ASCENTA atat la nivel corporate cat si in ceea ce priveste institutiile publice consta in furnizarea consultantei si solutiei IT adaptate proceselor interne specifice ale clientului. Succesul unui asemenea proiect se bazeaza atat pe experienta consultantilor implicati cat si pe buna colaborare dintre echipele client - furnizor implicate, Romsilva constituind o provocare din aceasta perspectiva”, a precizat Horatiu Berdila, Deputy General Manager, ASCENTA.

In vederea utilizarii sistemului la randamentul maxim, contractul include si instruirea a peste 240 de angajati Romsilva din toata tara, scolarizare care se va realiza pe mai multe directii (administrare de sistem, personal de help desk, personal din cadrul directiilor silvice si utilizatori finali).

Sistemul, in valoare de aproximativ 1.000.000 EUR, va permite RNP – Romsilva gestionarea activitatilor intr-o baza de date unica, asigurand accesul a 500 de utilizatori concurenti si peste 1000 de utilizatori ai sectiunii de portal web.

14-04-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
  StumbleUpon  INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
  StumbleUpon  ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
  StumbleUpon  25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
  StumbleUpon  Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro