MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - Softwin
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT

INTUITEXT, compania de software educational a grupului Softwin a primit pentru produsul sau TeachBee acreditarea Promethean „Activboard Enabled Kitemark”, disctinctie care se acorda doar materialelor educationale care pot fi folosite perfect cu tabla interactiva si aduc valoare procesului de predare-invatare.

Softurile acreditate de Promethean sunt testate riguros atat din punctul de vedere al designului cat si al tehnologiei si continutului educational. Instrumentele de personalizare a continutului si nivelul ridicat de interactivitate sunt doar cateva dintre atuurile produsului companiei INTUITEXT.

TeachBee ( www.teachbee.co.uk ) contine sute de resurse educationale destinate profesorilor de biologie, chimie si fizica de gimnaziu si liceu din Marea Britanie. Produsul cuprinde jocuri interactive, experimente virtuale si simulari 3D insotite de un Ghid al profesorului care ofera informatii despre curricula, obiective ale predarii, sugestii de utilizare si intrebari de verificare a cunostintelor. Toate materialele contin un editor de texte cu ajutorul caruia profesorul poate adapta textul in functie de nivelul de pregatire al elevilor.

„Prin TeachBee, INTUITEXT raspunde la nevoia profesorilor de a folosi materiale educationale care pot fi usor adaptate nivelului de pregatire si ritmului elevilor. Faptul ca profesorul poate edita si modifica resurse electronice este cel mai mare avantaj pe care il pot avea la acest moment softurile educationale”, a declarat Mariuca Talpes, director general INTUITEXT.

Promethean este unul dintre cei mai inovativi producatori de table interactive din lume si lider international in domeniul tehnologiilor moderne de invatare, predare, motivare si testare. Produsele Promethean au milioane de utilizatori in peste 70 tari. Printre softurile educationale acreditate de Promethean se afla cele ale Oxford University Press, Cambridge-Hitachi, Harcourt, Nelson Thornes si Pearson Education. Peste 2,5 milioane de copii din intreaga lume invata cu ajutorul tablelor interactive create de Promethean. Compania are sediul central in Marea Britanie si a obtinut de-a lungul timpului numeroase premii printre care BETT, Queens Charter for Export, Teaching & Learning (USA), Sunday Times Tech Track si Education Resources.

16-04-2008

Alte informatii - Softwin
  StumbleUpon  Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
  StumbleUpon  INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
  StumbleUpon  ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
  StumbleUpon  25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
  StumbleUpon  Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
  StumbleUpon  Investitie de 7 milioane $ în BitDefender
  StumbleUpon  Lectii pe telefonul mobil pentru elevi
  StumbleUpon  INTUITEXT lanseaza noi produse educationale care starnesc interesul elevilor pentru scoala
  StumbleUpon  ASCENTA, lider de piata pe segmentul solutiilor pentru fonduri de pensii
  StumbleUpon  ASCENTA a implementat platforme de business pentru BCR Asset Management

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro