MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - BitDefender
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online

BitDefender impreuna cu SOS Online Backup™, unul dintre liderii industriei solutiilor de prevenire a pierderilor de date, si-au unit fortele pentru a oferi o solutie integrata de depozitare, back-up si recuperare a datelor care va protejeza clientii BitDefender impotriva posibilelor pierderi de date sau stergerea acestora datorita unor atacuri informatice sau probleme ale sistemelor.

Denumit BitDefender Online Backup, serviciul furnizeaza clientilor BitDefender, utilizatori casnici sau business, tehnologie de ultima ora in materie de depozitare online si offsite (back-up in locatii aflate la distanta), pentru a-si putea proteja rapid, usor si fara costuri suplimentare informatiile valoroase. Tehnologia inovativa SOS ofera posibilitatea back-upului (stocarii de siguranta) fisierelor prin intermediul unei retele globale de centre de date asigurate de serverele SOS. Informatiile sunt comprimate folosind SOS ShrinkRAP™ delta compression inainte de transfer, astfel doar schimbarile binare asupra fisierelor sunt transmise prin retea, reducand semnificativ consumul latimii de banda si permitand utilizatorilor sa stocheze un numar nelimitat de versiuni ale oricarui fisier.

Incepand cu BitDefender Total Security 2009 – suita a carei lansare este programata catre sfarsitul acestui an - utilizatorii produselor desktop BitDefender pot folosi functionalitatea de stocare a datelor online prin intermediul modului de back-up existent inca din generatia 2008.

“BitDefender pune accent pe protectia proactiva”, declara Vince Hwang, director of product management BitDefender. ”Aceasta viziune ne face sa mergem mai departe de a oferi o simpla solutie de securitate IT. Ne-am gandit si la integritatea datelor. Prin colaborarea cu SOS Online Backup oferim clientilor nostri nu doar unele dintre cele mai eficiente solutii proactive de securitate IT, ci si posibilitatea stocarii continue si in timp real a oricarui tip de fisier. Acest fapt asigura utilizatorii BitDefender impotriva posibilelor pierderi de date care ar putea avea loc datorita amenintarilor informatice, esecuri ale sistemelor sau alte dezastre neprevazute.”

Solutia BitDefender Online Backup va fi disponibila pentru utilizatorii business atat sub forma unei produs de sine statator cat si ca parte a unei suite complete de business. BitDefender Online Backup pentru businesses va fi disponibil in mai multe variante in functie de capacitatea de depozitare, pentru un numar nelimitat de utilizatori. Clientii pot alege cantitatea de depozitare necesara companiei lor pentru inceput, putand imbunatatii acest spatiu pe masura ce nevoile vor creste.

“Misiunea SOS Tech este acea de a ajuta consumatorii casnici si pe cei din zona de business sa isi protejeze cat mai bine, rapid, usor si eficient investitia facuta in informatii,” declara Ken Shaw, Head of Research and Development SOS Tech.”Prin parteneriatul cu BitDefender putem oferi functionalitatile solutiilor noastre recunoscute international unei mult mai mari audiente, impreuna cu o solutie de securitate IT recunoscuta la nivel mondial.” SOS Tech Group are 8 ani experienta si ofera una dintre cele mai premiate si mai complete solutii de back-up de pe piata. Solutia SOS Back-up a fost solutia preferata de redactia PC Magazine/SUA, una din revistele cu cele mai mari „populatii” de cititori IT din lume. Solutia SOS a fost si alegerea numarul 1 a reputatului ziar de afaceri Wall Street Journal. SOS permite stocarea online de la 1GB pana la 140 de TB. Printre cei 200 de parteneri la nivel global se numara si Microsoft, SOS Tech Group sustinand si programul OLPC (one laptop for child program).

17-04-2008

Alte informatii - BitDefender
  StumbleUpon  Solutiile de securitate BitDefender pentru companii seteaza noi standarde in industrie
  StumbleUpon  BitDefender aloca peste 150.000 EUR pentru promovarea la CEBIT
  StumbleUpon  BitDefender iti ofera online posibilitatea scanarii gratuite a sistemului
  StumbleUpon  Predictiile BitDefender pentru 2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro