MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - ASUS
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Cele mai noi produse ASUS sunt expuse la CERF 2008

ASUS, lider intre furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, va fi reprezentat la editia CERF 2008 prin cele mai noi produse high-tech. In perioada 7-11 mai 2008, vizitatorii expozitiei vor putea cunoaste si studia, printre altele, noul EEEPC, notebook-urile avangardiste de tipul "Personal Entertainment Center" si laptopurile exclusiviste ASUS-Lamborghini, in cadrul standului TWISTER (4030 din pavilionul 14).

Noile laptopuri din Seria M, centre personale de divertisment

La CERF 2008, ASUS prezinta cele mai noi notebook-uri din categoria "Personal Entertainment Center": M70, M50 si M51. Modelul M70 reprezinta capul de afis si impresioneaza prin dotarile sale multimedia. Alaturi de un ecran de 17" cu rezolutie WUXGA full HD(1920x1200), laptopul dispune de tehnologie Dolby Home Theater, de patru difuzoare performante Altec Lancing, un SubWoofer integrat si un tuner TV hibrid. Utilizatorii vor putea beneficia de suport Blu-Ray pentru redarea fluida si in culori vibrante a materialelor video de mare rezolutie. Doua hard-disk-uri totalizand o capacitate de stocare de 1 TeraByte vor putea servi atat inregistrarii unui volum urias de date cat si realizarii de copii de siguranta pentru materialele importante. Laptopurile incorporeaza cate un cititor de amprenta pentru securizarea accesului in sistem, iar functionalitatea duala a touchpad-ului sporeste usurinta utilizarii aplicatiilor.

Atractia EEE PC – E usor sa inveti, E usor sa muncesti, E usor sa te distrezi

EEE PC s-a bucurat de un succes international inca de la lansarea pe piata. In perioada 7-11 mai 2008, vizitatorii expozitiei de la Romexpo vor avea ocazia sa cunoasca de aproape un laptop compact cu adevarat special. Oferind compatibilitate atat pentru Linux, cat si sistemul de operare Windows XP, notebook-ul ce cantareste sub 1Kg se dovedeste excelent pentru studiu, munca si distractie. Gratie capabilitatilor wireless, Eee PC dispune de o conectivitate excelenta si ofera o experienta Internet completa. Integreaza o camera web cu 1,3MP, dispune de peste 40 de aplicatii preinstalate, iar unitatea de stocare flash ii ofera o rezistenta la socuri mult mai buna fata de cea a unui notebook classic.

ASUS-Lamborghini VX2S si VX3, bolizii portabili exclusivisti

Notebook-urile ASUS-Lamborghini vor capta privirile oricarui vizitator. Renumitul design cu suprafete lucioase de carbon precum cele ale cristalului este pus in valoare de puterea integrata sub tastatura si sub Pad-ul imbracat in piele. Inscriptorul Blue Ray, camera rotativa la 240 de grade, acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce 9500M GS / 9300M GS sunt doar cateva dintre elementele ce sustin dezlantuirea performantelor extreme pe autostrada bitilor.

07-05-2008

Alte informatii - ASUS
  StumbleUpon  In 2007 ASUS P735 este noul telefon al omului de afaceri
  StumbleUpon  Asus prezinta un nou Membru in cadrul familiei de placi video GeForce 7800

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro