MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - RadioLynx
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii

In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.

La doar cateva ore de la anuntul oficial al numirii sale, Bobby Voicu, primul Yahoo! Community Manager pentru Romania, povesteste despre cum a ajuns sa fie reprezentantul gigantului american si despre schimbarile din viata personala pe care le presupune o astfel de evolutie in cariera.

Absolvent al Facultatii de Finante, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Bobby Voicu si-a castigat notorietatea ca promotor al miscarii bloggerilor din Romania si in calitate de consultant international in materie de blogging si social media.

www.bobbyvoicu.ro si www.blogoree.ro sunt doua dintre proiectele personale care l-au propulsat si confirmat printre liderii comunitatii editorilor on-line independenti.

Din 6 iunie 1996, Bobby Voicu realizeaza, in fiecare miercuri, de la ora 21:00, la RadioLynx.ro, emisiunea Internet Lynx - singurul talkshow interactiv saptamanal care ofera informatii de culise despre proiectele de succes din internetul romanesc, aduce la microfon lideri de piata din domeniu, antreprenori independenti, analisti ai fenomenului internet si personalitati autentice ale comunitatii bloggerilor din Romania.

07-05-2008

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro