MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT - MaxCAD
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS

MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.

“Ne adresam specialistilor in proiectarea structurilor cu aplicatia specializata Revit Structure, aplicatie perfect compatibila cu platforma AutoCAD, dar si cu toate celelalte programe din familia Autodesk. Astfel, conceptul BIM (Building Information Modelling) este usor de pus in practica pentru a realiza atat partea arhitecturala cat si partea structurala a cladirii. MaxCAD doreste sa sustina proprii clienti pentru o proiectare de calitate, noi oferind atat soft, consultanta si suport tehnic, cat si instruire pentru utilizarea performanta a aplicatiilor in propriile proiecte”, a declarat Bogdan Matei, expertul MaxCAD in aplicatiile de proiectare in constructii si arhitectura.

Inginerii constructori, in special cei care folosesc mai multe produse de analiza structurala, vor gasi o facilitate fantastica in Revit Structure asupra modului in care lucreaza in prezent cu optiuni de schimbare si coordonare foarte avansate. Desenatorii planurilor de rezistenta beneficiaza de acest program prin faptul ca desenele sunt realizate intr-un timp mai scurt, practic eliminand intoarcerea la fiecare schimbare din proiect. Clientii si echipele de constructie vor avea beneficii, de asemenea, prin vizualizarea unor modele 3D foarte clare.

Din partea MaxCAD sunt prezenti la stand expertii Ionut David, Technical Sales Engineer, si Bogdan Matei, Architectural Software Support pentru a oferi informatii despre aplicatiile specializate pe care MaxCAD le detine in portofoliu. In plus, membrii asociatiei pot obtine prin MaxCAD discounturi semnificative de pana la 20% la achizitionarea de aplicatii specializate Autodesk datorita acordului incheiat intre Autodesk si AICPS . La stand, Bogdan Matei va face demonstratii practice de utilizare a aplicatiilor Autodesk in proiectarea de constructii si arhitectura.

MaxCAD este Autodesk Training Centre (ATC) acreditat pentru sustinerea de cursuri in utilizarea aplicatiilor: Revit Structure, Revit Architecture, AutoCAD Architecture si AutoCAD MEP, aplicatii software dedicate arhitecturii si instalatiilor.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD ofera cele mai bune aplicatii CAD, servicii de implementare, consultanta si training din piata, pentru toate domeniile de proiectare.

30-05-2008

Alte informatii - MaxCAD
  StumbleUpon  MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
  StumbleUpon  MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
  StumbleUpon  MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
  StumbleUpon  Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
  StumbleUpon  Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
  StumbleUpon  MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro