MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Resurse Informatii IT
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS
30-05-2008, MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii
28-05-2008, In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii
07-05-2008, In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
Cele mai noi produse ASUS sunt expuse la CERF 2008
07-05-2008, ASUS, lider intre furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, va fi reprezentat la editia CERF 2008 prin cele mai noi produse high-tech.
De la 3 mai, toate numerele de telefonie fixa se vor forma cu prefix
23-04-2008, Incepand cu 3 mai 2008, Romania va parcurge etapele finale de inchidere a Planului national de numerotatie (PNN), ceea ce inseamna ca toate numerele, indiferent daca sunt locale sau nationale, se vor forma cu prefix (prefixul national „0” + indicativul de arie geografica).
BitDefender face echipa cu SOS pentru Backup Online
17-04-2008, Parteneriatul ofera servicii de prevenire a pierderilor de date pentru consumatorii casnici si business
O noua recunoastere internationala pentru INTUITEXT
16-04-2008, INTUITEXT, compania de software educational a grupului Softwin a primit pentru produsul sau TeachBee acreditarea Promethean „Activboard Enabled Kitemark”, disctinctie care se acorda doar materialelor educationale care pot fi folosite perfect cu tabla interactiva si aduc valoare procesului de predare-invatare.
Gestionarea activitatii Romsilva cu ajutorul sistemului informatic integrat ERP implementat de TotalSoft si ASCENTA
14-04-2008, TotalSoft si ASCENTA, divizia de consultanta IT a Grupului Softwin, vor implementa pana la sfarsitul anului un sistem informatic integrat complex (ERP) in cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.
MCTI lanseaza spre consultare publica „Ghidul privind realizarea paginilor web pentru autoritatile si institutiile administratiei publice"
11-04-2008, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a lansat astazi, 11 aprilie 2008, spre consultare publica, „Ghidul privind realizarea paginilor web pentru autoritatile si institutiile administratiei publice centrale si locale din Romania”
Ministrul Karoly Borbely a deschis lucrarile celei de-a noua editii a Forumului de Cooperare Romano-Israelian, „Business Hi-Tech”
09-04-2008, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a participat astazi, 9 aprilie a.c., la cea de-a noua editie a Forumului de Cooperare dintre Israel si Romania in domeniul IT&C, „Business Hi-Tech”. La eveniment a fost prezent si Ambasadorul Israelului in tara noastra, David Oren.
Casa de avocatura “Bostinasi Asociatii” va asista MCTI cu servicii juridice in vederea finalizarii privatizarii S.C. Romtelecom S.A.
09-04-2008, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a semnat contractul de servicii juridice pentru finalizarea privatizarii S.C Romtelecom S.A. cu Societatea Civila de Avocati “Bostinasi Asociatii”.
Solutiile de securitate BitDefender pentru companii seteaza noi standarde in industrie
09-04-2008, BitDefender a lansat noua linie de solutii de securitate dedicata companiilor mici si mijlocii, ce seteaza noi standarde pentru managementul proactiv al amenintarilor informatice. Construita tinand cont de nevoile companiilor aflate in plina dezvoltare, suita BitDefender pentru mediul de business ofera protectie proactiva inteligenta, automata si completa a statiilor de lucru, permitand administratorilor IT un management centralizat. un ridicat grad de usurinta in folosire atat pentru afacere cat si pentru administratorii IT. Noua linie de produse permite companiilor sa reactioneze prompt, conform propriilor nevoi la amenintarile bazate pe scenariile clasice.
Rack-Soft lanseaza 4PSA DNS Manager 3, noua generatie a aplicatiei de administrare DNS
08-04-2008, Rack-Soft, dezvoltatorul de software pentru centre de date, a lansat 4PSA DNS Manager 3, noua versiune a aplicatiei de management DNS folosita de mii de furnizori de servicii Internet din intreaga lume.
EBS Romania prezinta la SoftTrade în Timisoara produsele Clarvision ERP si Clarvision Salarizare
07-04-2008, EBS Romania va fi prezenta la targul national de software Softtrade, care se va desfasura la Timisoara în 9 Aprilie 2008, la Hotel Timisoara. Vor fi prezentate produsele EBS special dezvoltate pentru piata din Romania: Clarvision Salarizare si Clarvision ERP.
3 ani de la instalarea primului telecentru
26-03-2008, Primele cinci telecentre instalate in cadrul programului national pentru serviciu universal desfasurat in comunitatile cu acces limitat la serviciile de telefonie si internet au implinit trei ani de functionare, urmand a fi preluate pentru administrare de catre autoritatile locale. Satul Raciu, din judetul Dambovita a fost cel dintai care si-a sarbatorit aniversarea, miercuri, 26 martie 2008, in prezenta lui Dan Georgescu, presedintele ANRCTI si a lui Dorin Odiatiu, Head of Wholesale, International and Regulatory Affairs, Orange Romania, compania care a instalat acest telecentru.
R&M lanseaza microsplitter-ul RMS45 pentru partajarea eficienta a sistemelor de cablare existente
18-03-2008, R&M a dezvoltat microsplitter-ul RMS45 pentru a permite furnizarea mai multor servicii printr-un singur conector RJ45 existent. Cu utilizarea noii solutii, sistemul de cablare existent intr-un birou sau intr-o resedinta va putea fi dezvoltat in mod flexibil. Pe un singur cablu se vor putea conecta fie doua calculatoare in locul unuia singur, fie mai multe telefoane, sisteme audio sau combinatii ale acestora. Instalarea se realizeaza intr-un singur pas, iar conectorii pot fi asamblati rapid.
Noua politica de vanzari Nemetschek Romania
17-03-2008, Cresterea constanta, an de an, a numarului de clienti ce utilizeaza solutiile de proiectare asistata de calculator bazate pe Allplan pentru arhitectura, constructii, instalatii, managementul constructiei si mai nou, pentru proiectarea de drumuri si canalizari, a determinat Nemetschek Romania sa faca o schimbare majora in politica sa de promovare si distribuire a produselor Nemetschek in Romania.
INTUITEXT si INA – parteneri in instruirea functionarilor din administratiile publice
13-03-2008, INTUITEXT implementeaza platforma de instruire INTUITEXT eLearning Suite pentru Institutul National de Administratie si Centrele Regionale de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala.
BitDefender aloca peste 150.000 EUR pentru promovarea la CEBIT
06-03-2008, In aceste zile, BitDefender participa pentru al 7-lea an consecutiv cu stand propriu la CEBIT Germania, bugetul alocat promovarii an acest an la acest eveniment depasind 150.000 EUR.
CAD pentru proiectarea drumurilor/terasamentelor si a canalizarilor
05-03-2008, Nemetschek si-a completat paleta de produse cu o noua solutie de proiectare a drumurilor si a canalizarilor.
ASCENTA automatizeaza acordarea creditelor la OTP Bank
04-03-2008, ASCENTA, divizia de consultanta IT a Softwin continua colaborarea cu OTP Bank Romania, printr-o extensie a solutiei software pentru automatizarea proceselor de creditare. Noua aplicatie inseamna implementarea, in cadrul bancii, a doua noi fluxuri de business, pentru creditele ipotecare si respectiv cele de nevoi personale cu ipoteca.
Sistemul Clarvision ERP castiga increderea unor noi clienti
03-03-2008, Inceput promitator pentru Clarvision ERP: 8 clienti noi si un total de 90 de licente in doar 30 de zile!
Rack-Soft participa la CeBIT 2008 cu VoipNow si alte solutii software marca 4PSA
28-02-2008, Rack-Soft, dezvoltator si integrator specializat in aplicatii pentru servere si centre de date va participa in perioada 4-9 martie 2008 la targul IT&C de la Hanovra. in cadrul standului A54 din hala 4, Rack-Soft va prezenta cea mai noua versiune 4PSA VoipNow, solutiile 4PSA DNS Manager, 4PSA Server Controller si aplicatiile pentru Parallels Plesk.
25 de consultanti ai ASCENTA intra intr-un program de certificare internationala SAP
27-02-2008, ASCENTA, divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, isi consolideaza echipa de consultanti si le va oferi training si specializare in cadrul unui proiect european cu un buget de aproximativ 100.000 euro.
MaxCAD este unic distribuitor RDV Systems in Romania
25-02-2008, MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, si-a completat portofoliul de solutii dedicate inginerilor proiectanti de drumuri cu aplicatia de modelare si simulare RDV Systems. Solutiile sunt integrate deplin cu platforma AutoCAD Civil 3D si familia de produse bazate pe AutoCAD, RDV Systems lucrand indeaproape cu Autodesk ca membru al retelei de dezvoltatori peste solutiile Autodesk (Autodesk Developer Network).
MaxCAD a realizat in 2007 vanzari de 2,5 milioane de euro din aplicatii de proiectare si servicii
20-02-2008, La incheierea anului financiar 2007 firma MaxCAD a anuntat cresterea vanzarilor la 2,5 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul precedent.
MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA
19-02-2008, Firma MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA de la A&C International, distribuitorul Autodesk in Romania timp de 17 .
Pentru a sustine planurile de business pentru 2008, echipa SIVECO Romania va creste prioritar pe partea de programare, management de proiect si vanzari
18-02-2008, Extinderea echipei celei mai importante case romanesti de software continua si in 2008 prin anuntarea angajarii a inca 200 de specialisti.
SIVECO Romania a obtinut premiul European IT Excellence 2008 la categoria Independent Software Vendors (ISV) - Vertical Market, pentru contributia la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania
14-02-2008, Premiile European IT Excellence 2008 sustinute de prestigioasa publicatie IT Europa, premiaza anual cele mai eficiente solutii software destinate organizatilor comerciale si guvernamentale.

14-02-2008,
BitDefender iti ofera online posibilitatea scanarii gratuite a sistemului
13-02-2008, BitDefender anunta ca solutia sa de securitate IT disponibila gratuit online, BitDefender OnlineScanner, beneficiaza acum, pe langa modulul Antivirus si de posibilitatatea detectiei amenintarilor spyware, precum si de un nou design al interfetei.


Cristian Dumitrescu cedeaza distributia de software Autodesk pentru a se implica în vanzari directe
08-02-2008, Cristian Dumitrescu, presedintele A&C International, a anuntat ca cedeaza distributia de software Autodesk în favoarea distribuitorului european, Man and Machine, pentru a se implica în vanzari directe ca actionar al firmei MaxCAD, reseller autorizat Autodesk. Compania germana Man and Machine Group este unul dintre distribuitorii importanti de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa.
R&M prezinta dispozitivul miniatural Venus destinat proiectelor majore de infrastructura de fibra optica
04-02-2008, R&M prezinta noul Venus FML Box, un distribuitor miniatural destinat conexiunilor realizate pe suport de fibra optica. Acesta completeaza seria de solutii Venus furnizate de R&M pentru realizarea infrastructurilor broadband de tipul Fiber-To-The-Building (FTTB) si Fiber-To-The-Home (FTTH), asigurand un grad sporit de securitate legaturilor pe fibra optica.
Credit Europe Bank imbunatateste procesul de creditare IMM cu ajutorul ASCENTA
04-02-2008, Compania romaneasca va extinde aplicatia software furnizata bancii cu o solutie de scoring.
Un an plin de realizari pentru compania clujeana de softare EBS Romania
31-01-2008, Grupul EBS, pozitionat pe piata romaneasca si internationala de profil ca si ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT / economice, are in prezent peste 180 de angajati, un portofoliu solid de clienti si o cifra de afaceri de aproximativ 3,49 milioane de Euro (inregistrand o crestere de 25% fata de anul predecent).
Expertiza romaneasca in integrarea de software este nominalizata la nivel international
24-01-2008, Recent, s-a incheiat procesul de analiza si selectie a principalilor candidati inscrisi in competitia "IT Europa Awards”, ce isi va desemna castigatorii in luna februarie, la Frankfurt.
MaxCAD a castigat licitatia publica de achizitie software pentru CITON
22-01-2008, MaxCAD a castigat licitatia publica organizata de CITON pentru achizitia a 16 licente Autodesk Inventor Series 2008 si 2 licente AutoCAD Revit Structure.
Site-ul MaxCAD la un nou nivel de interactivitate
21-01-2008, MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk si Centru de Instruire Autorizat Autodesk, anunta relansarea site-ului web www.MaxCAD.ro. Cu un nou nivel de interactivitate, site-ul invita vizitatorii sa completeze formulare de contact online pentru: Suport tehnic, Training sau Cerere oferta.
SIVECO Romania, cea mai importanta casa romaneasca de software, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 70 milioane dolari
21-01-2008, Pentru 2008, conducerea companiei estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%.
OLPC: Intel nu si-a respectat niciuna dintre promisiunile facute Fundatiei Cel mai mare producator de cipuri din lume a abandonat proiectul "Un laptop pentru fiecare copil".
07-01-2008, Intel, cel mai mare producator de cipuri din lume, nu a intreprins nimic pentru sustinerea proiectului OLPC, desi se angajase in acest sens in momentul in care s-a alaturat Fundatiei OLPC, a declarat Nicholas Negroponte, initiatorul proiectului laptopului de 100de dolari.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro